ELEMENT NEUTRU

Elemente neutre - Garantia calitatii in bucatarie

Fresco Expert va pune la dispozitie unele dintre cele mai performante modele de element neutru disponibile in Romania. Acestea au structura de inox, sunt de banc si cu suport inchis sau deschis, dublu sau simplu, cu rebord sau fara, fixe sau demontabile. Produsele provin exclusiv de la branduri cunoscute in toata lumea in domeniu, precum Electrolux Professional.

Aceste echipamente completeaza liniile de bucatarie si pot fi folosite drept suport pentru scoaterea de pe foc a recipientelor de gatit, dar si ca elemente de depozitare. Practic, ele va vor ajuta sa va atingeti mai rapid obiectivele profesionale si cu rezultate mai satisfacatoare pentru clienti.

Elementele neutre din oferta Fresco Expert au diferite dimensiuni si forme, integrandu-se la perfectie in orice bucatarie profesionala, atat in restaurante, cat si in cantine, autoserviri etc. Practic, prin varietatea produselor sale, proiectul Fresco, care este alaturi de dumneavoastra si sustine geniul bucatar inca din 1992, se adreseaza unui numar cat mai mare de clienti. "Rezultatul" final va fi satisfactia - atat a angajatilor din bucatariile profesionale, cat si a clientilor care le trec pragul.

Calitatea produselor noastre este dublata de serviciile ireprosabile, tratand clientul cu profesionalism de la momentul efectuarii comenzii, la livrarea acesteia si chiar si prin servicii post-livrare. Experienta de peste 25 de ani ne ajuta sa oferim tuturor solutii optime, bazate pe bugetul si preferintele lor.

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 53

pe pagina
Setati descendent
  1. Usa pentru suport cu baza deschisa
    Pret special 310 RON Pret standard 410 RON
  2. Suport dulap deschis
    Pret special 705 RON Pret standard 930 RON
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 53

pe pagina
Setati descendent