Marmite

Modele marmita inox cu incalzire directa/indirecta si capacitate mare

Aveti nevoie de marmite din inox pentru bucataria profesionala a restaurantului dumneavoastra sau a oricarui alt business similar din domeniu? Acestea reprezinta cea mai usoara si eficienta modalitate de a prepara cantitati mari de alimente. Sistemul electronic de comanda se traduce printr-o utilizare usoara, iar forma cilindrica a marmitei garanteaza o curatare usoara.

La Fresco Expert, gasiti marmite din inox din liniile 600, 700 si 900, cu incalzire directa sau indirecta. Acestea se remarca, in primul rand, printr-un volum mare, cu o capacitate de pana la 500 de litri. Marmitele de pe site-ul Fresco.ro au alimentare electrica (trifazica) sau pe gaz si provin de la unele dintre cele mai mari nume din industrie, precum Electrolux Professional.

Spre deosebire de alte companii similare, proiectul Fresco se poate lauda cu o experienta de peste 25 de ani in sustinerea geniului din bucatariile profesionale din Romania. Acest lucru ne-a facut sa intelegem cat de diversi sunt clientii nostri si cat de mult difera cerintele lor. Tocmai din acest motiv, oferim numeroase tipuri de marmite din inox si alte produse, pentru a fi pe masura asteptarilor tuturor celor care apeleaza la noi.

La Fresco Expert, va oferim intotdeauna un raport corect calitate pret, dar si numeroase alte avantaje. In primul rand, marmitele noastre si celelalte produse va vor ajuta la eficientizarea muncii in bucatarie, dar va vor garanta si un consum redus de energie. De asemenea, nu trebuie sa va faceti griji: produsele noastre folosesc intotdeauna cele mai noi tehnologii, ceea ce se traduce printr-o productivitate crescuta si rezultate rapide.

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 1-12 din 25
12
24
36
50
Pagina
12
24
36
50
To Top