echipamente-profesionale-cafea echipamente-profesionale-cafea

APARATE CAFEA PROFESIONALE

Fresco Expert sustine geniul in bucatariile profesionale de peste 30 de ani si va ofera aparate de cafea profesionale, sisteme si solutii de ultima generatie, pentru rezultate de neegalat. Mai exact, va punem la dispozitie espressoare profesionale, masini super automate de cafea de la Franke, masini rasnita cafea, masini preparare cafea, dar si module, accesorii si piese de schimb pentru acestea. 

Modelele de aparat cafea profesional pe care le gasiti pe site-ul Fresco.ro sunt traditionale, cu filtru sau super automate, insa toate ofera aceeasi savoare inconfundabila a cafelei. Echipamentele noastre de calitate superioara provin de la Electrolux, Franke Coffee Systems, MCE Astoria, Virtus Group GmbH, unele dintre cele mai apreciate brand-uri de pe aceasta piata, la nivel international. 

Aceste aparate profesionale pentru cafea sunt potrivite atat pentru restaurante, cantine si autoserviri, cat si pentru hoteluri, sali de evenimente, benzinarii, to go-uri, dar si cladiri de birouri. Fie ca preparati cafeaua pentru clientii dumneavoastra sau ii lasati pe acestia sa aleaga sortimentul, taria si cantitatea de lapte, rezultatul va fi intotdeauna acelasi: puternic si aromat. 

Daca alegeti aparate de cafea profesionale din oferta noastra, veti beneficia de numeroasele calitati oferite de acestea: 

- aspect modern si rezultate pe masura; 

- tehnologie de ultima generatie, extrem de performanta si intuitiva; 

- preparare rapida, in doar cateva secunde; 

- operare economica, avand un consum redus de electricitate; 

- fiabilitate si o durata de viata indelungata; 

- usurinta in utilizare, indiferent de gradul de instruire; 

- prepararea mai multor sortimente de cafea concomitent. 

Aparat cafea profesional, pentru rezultate superioare 

Cafeaua a depasit demult "statutul" de simpla bautura in meniul unitatilor de alimentatie publica din domeniul HoReCa, fiind nu numai printre cele mai comandate produse din toate tipurile de local, indiferent de ora, ci capatand si un rol social. Astfel, multe prime intalniri romantice, business meeting-uri si iesiri intre prieteni au loc "la o cafea". Ceea ce inseamna ca, in calitate de proprietari, administratori sau angajati in domeniul ospitalitatii, trebuie sa va asigurati ca investiti in cele mai bune aparate de cafea profesionale. 

In acest sens, Fresco Expert este alegerea potrivita, intrucat brand-ul nostru, cu o experienta de peste 30 de ani, furnizeaza unele dintre cele mai performante modele de aparat de cafea profesional. Printre partenerii nostri, se numara suedezii de la Electrolux Professional, platforma germana Virtus Group GmbH, elvetienii de la Franke etc., printre cele mai apreciate companii producatoare de aparate profesionale de cafea. 

Prin urmare, in cazul in care aveti nevoie de aparate de cafea profesionale pentru business-ul dumneavoastra din domeniul HoReCa, puteti avea incredere ca Fresco Expert vi le furnizeaza, cu servicii complete (montaj, post-livrare, garantie etc.). Va asteptam online sau la numarul de telefon cu tarif normal 0760 657 744, pentru plasarea comenzilor sau informatii utile cu privire la produse si serviciile noastre. 

De asemenea, in cazul putin probabil al defectarii aparatelor de cafea profesionale, angajatii nostri vor interveni in cel mai scurt timp, pentru a nu periclita fluxul de clienti si profiturile business-ului dumneavoastra!

Categorii Aparate Cafea Profesionale

 
MASINI SUPER-AUTOMATE CAFEA
ESPRESSOR PROFESIONAL
ESPRESSOR / APARAT DE CAFEA CU CAPSULE
MASINA CAFEA PROFESIONALA
 
RASNITE CAFEA
ACCESORII, PIESE DE SCHIMB ECHIPAMENTE CAFEA
 
CONSULTANTA GRATUITA

Aveti in vedere un proiect

nou de

Hotel

Restaurant

Bistro

Cafenea

Cantina

Catering

Supermarket

Pizzerie

Cofetarie

Patiserie

Food Corner

Coffee Corner

Spalatorie

Benzinarie

?

Fresco Expert va poate sustine competent, de la o simpla idee, pana la prima zi de operare.

To Top