APARATE PROFESIONALE CAFEA

Aparat profesional cafea, pentru rezultate superioare

Fresco Expert sustine geniul in bucatariile profesionale de peste 25 de ani si va ofera aparate profesionale de cafea, sisteme si solutii de ultima generatie, pentru rezultate de neegalat. Mai exact, va punem la dispozitie esspresoare profesionale, masini super automate de cafea de la Franke, masini rasnita cafea, masini preparare cafea, dar si module, accesorii si piese de schimb pentru acestea.

Aparatele profesionale de cafea pe care le gasiti pe site-ul Fresco.ro sunt traditionale, cu filtru sau super automate, insa toate ofera aceeasi savoare inconfundabila a cafelei. Echipamentele noastre de calitate superioara provin de la Electrolux, Franke Coffee Systems, MCE Astoria, Virtus Group GmbH, unele dintre cele mai apreciate branduri de pe aceasta piata la nivel international.

Aceste aparate profesionale pentru cafea sunt potrivite atat pentru restaurante, cantine si autoserviri, cat si pentru hoteluri, sali de evenimente, benzinarii, to go-uri, dar si cladiri de birouri. Fie ca preparati cafeaua pentru clientii dumneavoastra sau ii lasati pe acestia sa aleaga sortimentul, taria si cantitatea de lapte, rezultatul va fi intotdeauna acelasi: puternic si aromat.

Daca alegeti aparatele profesionale de cafea din oferta noastra, veti beneficia de numeroasele calitati oferite de acestea:

- aspect modern si rezultate pe masura;

- tehnologie de ultima generatie, extrem de performanta si intuitiva;

- preparare rapida, in doar cateva secunde;

- operare economica, avand un consum redus de electricitate;

- fiabilitate si o durata de viata indelungata;

- usurinta in utilizare, indiferent de gradul de instruire;

- prepararea mai multor sortimente de cafea concomitent.

Esspresor profesional

Masini profesionale preparare cafea

Masini rasnita cafea

Aparat cafea Franke

Accesorii si piese de schimb esspresor cafea profesional