Masina de spalat pahare profesionala

Masini de spalat pahare profesionale, productivitate mare

Intr-un local de top din industria ospitalitatii, conteaza orice... aspect, la propriu si la figurat, iar curatenia paharelor de pe masa este, poate, cel mai important dintre acestea. In momentul in care clientii vor intra si vor observa ca acestea arata ireprosabil, se vor astepta ca si restul produselor si serviciilor sa fie la aceleasi standarde de calitate.

O masina de spalat pahare profesionala, precum cele disponibile la Fresco Expert, este singura care poate garanta rezultate impecabile, din toate punctele de vedere. Echipamentele pe care vi le punem la dispozitie provin exclusiv de la branduri recunoscute la nivel international, ceea ce le garanteaza fiabilitatea, productivitatea si, nu in ultimul rand, o durata de viata indelungata.

Comandati masini de spalat pahare profesionale tip undercounter, cu dotari precum dispenser de clatire si dozare detergent, si aduceti un plus de stralucire in restaurantul, barul sau cantina pe care o detineti. Produse de calitate si extra servicii incluse (garantie, training utilizare, mentenanta etc.).

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
5 Articole
12
24
36
50
12
24
36
50
To Top