VITRINE, FRIGIDERE BAUTURI

Vitrine si frigidere bauturi pentru restaurant, supermarket, benzinarie

Frigiderele de bauturi sunt esentiale pentru orice restaurant, supermarket, benzinarie sau alt tip de magazin, pastrand racoritoarele la temperatura ideala pentru consum imediat.

Vitrinele frigorifice de bauturi disponibile la Fresco Expert au o gama larga de intrebuintari si pot stoca atat apa si sucuri, cat si produse alimentare. Acestea au un design elegant si beneficiaza de iluminat interior, pentru ca produsele sa fie usor de gasit in cel mai scurt timp, chiar daca nu sunt in locuri foarte vizibile.

Fresco Expert stie ca vitrinele pentru bauturi nu pot lipsi din localul dumneavoastra. Mai mult decat atat, pe langa produse de ultima generatie, care va garanteaza o functionare ireprosabila, o durata de viata indelungata si un consum redus de energie, puteti beneficia si de servicii integrate de consultanta, proiectare, livrare, montaj, training. De asemenea, va suntem alaturi cu servicii post-livrare, in functie de necesitatile dumneavoastra.

Proiectul Fresco se poate plia pe nevoile si bugetul business-ului dumneavoastra, indiferent ca sunteti interesat sa cumparati frigidere de bauturi sau alte produse pentru bucatarii profesionale. Comandati acum!

Modele de vitrina frigorifica bauturi - volum de pana la 1.200 de litri

La Fresco Expert, gasiti frigidere de bauturi de la Simfer, Tefcold sau din oferta platformei internationale Virtus Group GmbH, cu un volum de pana la 1.200 de litri, care fac parte din clasa energetica A+ sau E.

Indiferent ca vorbim despre frigidere de bauturi sau o vitrina frigorifica de bauturi, trebuie sa intelegeti ca acestea au un dublu sau chiar triplu rol. In primul rand, echipamentele respective prelungesc termenul de valabilitate al produselor care sunt pastrate in interiorul lor, ceea ce se traduce prin posibilitatea de a le comercializa o perioada mai indelungata, dar si prin reducerea risipei.

In al doilea rand, frigiderul/vitrina de bauturi are rolul de a prezenta produsele din interior intr-o maniera eleganta si practica. Nu in ultimul rand, mai ales pe perioada verii, clientii dumneavoastra, fie ca detineti un supermarket, un bar, un restaurant sau administrati o benzinarie, vor dori intotdeauna bauturi reci. Oferiti-le acestora cele mai fresh bauturi, cu ajutorul Fresco Expert!

Vizualizare ca Grila Lista

10 Articole

pe pagina
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista

10 Articole

pe pagina
Setati descendent