FRIGIDER BAUTURI

Vitrine bauturi, ideale pentru supermarket-uri si benzinarii

Vitrinele de bauturi sunt esentiale pentru orice restaurant, supermarket, benzinarie sau alt magazin, pastrand racoritoarele la temperatura ideala pentru consum imediat.

Vitrinele de bauturi disponibile la Fresco Expert au o gama larga de intrebuintari si pot stoca atat apa si sucuri, cat si produse alimentare. Acestea au un design elegant si beneficiaza de iluminat interior, pentru ca produsele sa fie usor de gasit in cel mai scurt timp, chiar daca nu sunt in locuri foarte vizibile.

Fresco Expert stie ca vitrinele pentru bauturi nu pot lipsi din localul dumneavoastra. Mai mult decat atat, pe langa produse de ultima generatie, care va garanteaza o functionare ireprosabila, o durata de viata indelungata si un consum redus de energie, puteti beneficia si de servicii integrate de consultanta, proiectare, livrare, montaj, training. De asemenea, va suntem alaturi cu servicii post-livrare, in functie de necesitatile dumneavoastra.

Proiectul Fresco se poate plia pe nevoile si bugetul business-ului dumneavoastra, indiferent ca sunteti interesat sa cumparati vitrine de bauturi sau alte produse pentru bucatarii profesionale. Comandati acum!

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 21

Pagina
pe pagina
Setati descendent
  1. Vitrina frigorifica 2 usi, 183L, 900x515x870mm
    Pret special 2.466 RON Pret standard 3.251 RON
    • Volum (lt) 0-200
  2. VITRINA REFRIGERATA VERTICALA PENTRU BAUTURI, 5 RAFTURI
    Pret special 1.690 RON Pret standard 2.228 RON
    • Volum (lt) 201-400
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 21

Pagina
pe pagina
Setati descendent