Saladette

Saladeta, masa rece pentru pastrarea ingredientelor proaspete

Saladetele sunt esentiale in orice bucatarie profesionala, fie ca vorbim despre restaurante, autoserviri, cantine sau localuri de tip fast food. Acestea sunt folosite pentru a pastra ingredientele deja pregatite proaspete pentru o perioada cat mai lunga de timp. Astfel, veti avea garantia calitatii produselor finite, dar si a satisfactiei celor mai exigenti dintre clienti.

Mesele de tip saladeta din oferta Fresco Expert provin exclusiv de la branduri renumite la nivel international, functioneaza in baza unui sistem de racire ventilat si au diverse dimensiuni, detinand de la 3 pana la 10 cuve. Cunoscute si drept mese frigorifice, acestea sunt prevazute cu suprafete de lucru din polietilena si o cuva care poate fi compartimentata, asigurand suportul ideal pentru o preparare simpla si rapida.

Fresco Expert va pune la dispozitie saladete realizate integrat din otel inox, fiind foarte rezistente, dar si usor de curatat. Veti primi nu numai saladeta dorita ci si intreg know-how-ul legat de manevrarea si intretinerea acestui echipament De peste 25 de ani, Fresco sustine geniul in bucatariile profesionale si va ofera un raport corect calitate-pret si servicii integrate.

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
11 Articole
12
24
36
50
12
24
36
50
To Top