SC FRESCO EXPERT SRL este societatea care administreaza domeniul www.fresco.ro, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Strada Oxigenului 1H, Hala 4, Cernica, Judet Ilfov, nr. inregistrare Registrul Comertului J 23/1217/2012, avand CUI: 30153472, tel: 2526940, fax: 2522632 (numita in continuare "FRESCO") 

Site-ul www.fresco.ro, proprietatea S.C. FRESCO EXPERT S.R.L. furnizeaza servicii afectate de termeni, instiintari si conditii definite prin acest Acord. Suplimentar, cei ce aleg sa foloseasca serviciile noastre sunt supusi regulilor, politicilor, termenilor si conditiilor aplicabile acestor servicii, acestea fiind incorporate in Acord. 

FRESCO isi rezerva dreptul de a schimba prevederile acestui Acord in orice moment. In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.fresco.ro, FRESCO isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati. Accesarea, navigarea sau folosirea in orice mod a acestui site indica acordul pentru toate prevederile Acordului, deci va rugam sa cititi acest Acord cu atentie inainte de a proceda.

1. Folosirea site-ului www.fresco.ro


Continutul site-ului www.fresco.ro este proprietatea SC FRESCO EXPERT SRL.

FRESCO garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.fresco.ro, pentru efectuarea de comenzi online sau informare si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei FRESCO, fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programele, elementele de grafica sunt proprietatea SC FRESCO EXPERT SRL sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

FRESCO isi rezerva dreptul de a sterge conturi de client si/sau de a anula comenzi, acestea fiind facute la discretia proprietarului, incluzand, dar fara sa se limiteze, situatia in care consideram ca actiunile unui client incalca legea, Acordul sau contravin Politicilor companiei.
Pentru accesarea si folosirea unei parti a Site-ului, FRESCO EXPERT poate furniza un Cont de client si o parola. De fiecare data cand folositi contul sau parola, va va fi acordat acces sa folositi site-ul in conformitate cu prevederile Acordului si nu avem nici o obligatie in a verifica autorizarea sau sursa oricarui acces sau folosire a Site-ului. Clientul este singurul raspunzator pentru accesul si folosirea site-ului folosind parola si contul sau de catre el insusi sau oricine altcineva, fie ca are sau nu are autorizarea clientului. Aceasta raspundere a clientului include, fara a se limita, toate comunicarile si obligatiile (incluzand fara limitare pe cele financiare) ca urmare a accesarii sau folosirii site-ului. Clientul este singurul raspunzator pentru protejarea si confidentialitatea parolei si contului de client furnizat. Clientul va notifica imediat FRESCO cu privire la orice folosire neautorizata a parolei sau contului de client si la orice actiune ce pune in pericol securitatea site-ului.

2. Politica de confidentialitate

Scopul colectarii datelor este:

a. informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor, inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate,

b. trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)

c. de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont/Cerere de oferta si/sau de Comanda, Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a FRESCO si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus.

Va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Regulament General de Protectia Datelor

Utilizatorul va avea posibilitatea să modifice ulterior datele si adresa înregistrată și să filtreze mesajele pe care va dori să le primească în continuare din partea Furnizorului. Fresco.ro nu promoveaza SPAM-ul, iar orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul fresco.ro poate opta pentru eliminarea acesteia din baza noastra de date. De asemenea, daca un utilizator nu mai doreste sa primeasca newsletterul din partea FRESCO, se poate dezabona prin intermediul contului realizat sau utilizand linkul din newsletterul primit prin email.
Intrucat suntem intotdeauna deschisi sa va furnizam orice informatii suplimentare de care ati putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, va oferim posibilitatea sa contactati Responsabilul FRESCO cu protectia datelor la adresa de e-mail [email protected] sau prin posta ori curier la adresa Strada Oxigenului 1H, Hala 4, Cernica, Judet Ilfov: in atentia Responsabilului FRESCO cu protectia datelor.


3. Opiniile si comentariile

Odata cu postarea comentariilor, recenziilor sau altui continut pe Site, Clientul acorda FRESCO dreptul de folosire a numelui inscris in conexiune cu orice comentariu, recenzie sau alt continut. Clientul garanteaza ca respectivele comentarii, recenzii sau continut nu afecteaza sau incalca drepturile oricarui tert. Clientul nu va folosi o adresa de email falsa, nu va pretinde o alta identitate si nu va insela FRESCO sau tertiii cu privire la originea oricaror Trimiteri sau Continut. FRESCO poate, dar nu va fi obligata, sa scoata sau editeze orice Trimiteri (incluzand comentarii sau recenzii) pentru oricare motiv.

Dreptul de proprietate intelectuala si industriala
Denumirea si logo-ul sunt marci inregistrate. Intreg Continutul Site-ului, adica textele, desenele, grafica, butoanele, fisierele audio, video si/sau alt format si programarea apartin exclusiv FRESCO. Aranjarea, pozitionarea, impartirea, ansamblul elementelor parte a Continutului acestui Site apartin exclusiv FRESCO. Acestea si Continutul sunt protejate de legea romana si legile internationale ale copyrightului. Fresco.ro, FRESCO EXPERT si alte logouri, marci comerciale, slogane, nume comerciale sunt marci ale FRESCO, asociatiilor sau partenerilor ei si folosirea acestora fara acord expres scris este interzisa. Este interzisa, de asemenea, folosirea oricarei marci in oricare maniera care ar crea confuzie, discreditare, desconsiderare a FRESCO.
In cazul in care un Client considera ca Site-ul sau un Continut expediat prin orice mijloc de catre FRESCO violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze FRESCO conform datelor de contact, astfel incat FRESCO sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

4. Raspundere si precizari juridice


FRESCO avertizeaza in mod expres asupra tuturor responsabilitatilor la prevederile prezentului Acord si a Termenilor Contractuali cu privire la la operarea acestui site si cu privire la orice actiune intreprinsa sau neintreprinsa bazata pe oricare din informatiile furnizate pe acest site sau prin intermediul acestuia. FRESCO si furnizorii mentionati in site, nu vor fi raspunzatori pentru daunele directe, indirecte, prejudicii si penalitati reiesite din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a acestui site. Acest site poate contine erori, inadvertente, omisiuni, greseli si erori tipografice. Pozele produselor sunt informative si nu constituie obligatie contractuala. Raspunderea FRESCO pentru orice daune, prejudicii si penalitati, indiferent de fundamentarea actiunii, este limitata la valoarea sumelor primite de la Client in luna ce preceda pretinsul act care ar naste raspunderea FRESCO.

Urmatoarele actiuni sau tentative de fraudare a Siteului fresco.ro vor determina punerea in miscare a cercetarii penale impotriva celor responsabili: de a accesa datele de orice tip ale altui Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda, de a altera sau altfel modifica continutul siteului sau continutul expediat prin orice metoda de catre FRESCO catre Client, de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza site-ul, de a accesa sau a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara continutul expediat prin orice mijloc de catre FRESCO catre Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.
Clientul este de acord ca orice incalcare sau tentativa de incalcare a acestui Acord este inadecvata si raspunde fata de Vanzator aditional fata de daunele legale, Vanzatorul indrituit sa primeasca de la respectivul Client toate sumele cu privire la tratarea incalcarii / tentativei de incalcare, inclusiv, fara limitare, cheltuielile cu avocatii.

5. Erori tipografice

In cazul in care considerati ca anumite informatii contin erori sau prezentarile sunt inexacte, va rugam sa ne comunicati acest lucru la adresa [email protected] pentru a face corecturile necesare.
In ciuda eforturilor noastre ca toate preturile sa fie corecte, poate exista un numar mic de produse ce au preturi gresite.  In situatia in care un produs este listat la un pret incorect sau avand informatii incorecte, datorate fie unei greseli tipografice sau unor informatii gresite primite de la furnizorii nostri, FRESCO are dreptul sa refuze sau sa anuleze orice comenzi plasate pentru produsul respectiv. Vanzatorul are dreptul sa refuze sau sa anuleze orice astfel de comenzi chiar in situatia in care acestea au fost deja achitate, FRESCO rambursand clientului in termen de 14 zile intreaga suma aferenta comenzii refuzate sau anulate.


6. Legea aplicabila – jurisdictia


Prezentul Acord este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
Clientul este de acord ca indiferent de orice prevedere, orice pretentie sau cauza a actiunii ce ar izvori din aceasta, in legatura sau in conexiune cu Site-ul sau acest Acord, trebuie sa fie introdusa in termen de un an de la nasterea cauzei, altfel fiind tardiva.

7. Definitii
Site - siteul www.fresco.ro
Client - orice persoana care acceseaza sau utilizeaza siteul fresco.ro
Cont de client - facilitate de folosire a unor optiuni superioare ale siteului; faciliatate afectata de responsabilitati, limitari, obligatii in conformitate cu Termenii siteului
Continut - Textele, desenele, grafica, butoanele, fisierele audio, video si/sau alt format prezente pe Site si programarea
Fresco – SC. FRESCO EXPERT S.R.L.
Trimiteri - orice mesaj, postare pe Site si/sau catre Fresco

To Top