Uscatoare semi-profesionale (myPRO)

Daca aveti nevoie de un uscator semi-profesional, pentru unitatea dumneavoastra din industria ospitalitatii, ati ajuns in locul potrivit: pe site-ul Fresco Expert, brand care sustine inca din anul 1992 inovatia in restaurantele si hotelurile din toata Romania. Va punem la dispozitie echipamente garantate de producatori cu renume international (spre exemplu, suedezii de la Electrolux Professional), avand un randament si o rezistenta demne de exigentele unui local de mari dimensiuni.

Din oferta noastra, puteti alege un uscator semi-profesional myPRO cu un volum mare al cuvei si o capacitate de uscare de 8 kg, 12 kg etc. Practic, in functie de necesitatile, bugetul, spatiul si preferintele dumneavoastra, puteti opta pentru unul sau altul dintre modele, la indrumarea specialistilor nostri.

Mai mult decat atat, pe langa echipamentul propriu-zis, veti beneficia si de extra servicii si garantii precum montaj, 12 luni piese de schimb si manopera (incluse in pret), respectiv revizie anuala, training utilizare, interventie in 48-72 de ore etc. (contra cost).

To Top