Aparat shaorma - kebab

Aparatura kebab si echipamente shaorma profesionale. 

Aveti nevoie de un aparat shaorma si kebab pentru bucataria profesionala a restaurantului, autoservirii sau fast food-ului pe care il detineti sau in cadrul caruia va desfasurati activitatea? Ati ajuns in locul potrivit! La Fresco Expert, va oferim cea mai performanta aparatura pentru kebab si echipamente pentru shaorma disponibile in acest moment pe piata, la nivel mondial. Acestea provin de la unele dintre cele mai cunoscute branduri la nivel international, ceea ce va garanteaza calitatea si o durata de viata indelungata. 

Aparatele de shaorma si kebab profesionale din oferta noastra au doua sau mai multe zone de incalzire, alimentare electrica sau pe gaz, cu capacitate de pana la 30 sau 70 de kg si sunt dotate cu sistem de actionare a tepusei in partea superioara sau inferioara. Indiferent ce model ati alege, aveti certitudinea unui produs de calitate superioara, cu ajutorul caruia veti prepara produse pe placul chiar si celor mai exigenti dintre clientii care trec pragul unitatii dumneavoastra de alimentatie publica. 

Proiectul Fresco sustine de mai bine de 25 de ani geniul in bucatariile profesionale din Romania. Tocmai din acest motiv, va oferim, pentru echipamentele pentru shaorma si aparatura pentru kebab achizitionate, servicii precum consultanta, proiectare, livrare, training, montaj si servicii post-livrare. In acest fel, veti avea garantia ca aparatele de kebab si shaorma vor fi montate corespunzator si vor functiona ireprosabil pe toata durata activitatii business-ului dumneavoastra.

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
8 Articole
12
24
36
50
12
24
36
50
To Top