APARAT SHAORMA-KEBAB

Aparat shaorma si kebab profesional

Aveti nevoie de un aparat shaorma si kebab pentru bucataria profesionala a restaurantului, autoservirii sau fast food-ului pe care il detineti sau in cadrul caruia va desfasurati activitatea? Ati ajuns in locul potrivit! La Fresco Expert, va oferim cele mai performante aparate pentru kebab si shaorma disponibile in acest moment pe piata, la nivel mondial. Acestea provin de la unele dintre cele mai cunoscute branduri la nivel international, ceea ce va garanteaza calitatea si o durata de viata indelungata.

Aparatele de shaorma si kebab profesionale din oferta noastra au doua sau mai multe zone de incalzire, alimentare electrica sau pe gaz, cu capacitate de pana la 30 sau 70 de kg si sunt dotate cu sistem de actionare a tepusei in partea superioara sau inferioara. Indiferent ce model ati alege, aveti certitudinea unui produs de calitate superioara, cu ajutorul caruia veti prepara produse pe placul chiar si celor mai exigenti dintre clientii care trec pragul unitatii dumneavoastra de alimentatie publica.

Proiectul Fresco sustine de mai bine de 25 de ani geniul in bucatariile profesionale din Romania. Tocmai din acest motiv, va oferim, pentru aparatele de shaorma si kebab achizitionate, servicii precum consultanta, proiectare, livrare, training, montaj si servicii post-livrare. Astfel, va asiguram ca aparatele de kebab si shaorma vor fi montate corespunzator si vor functiona ireprosabil pe toata durata activitatii business-ului dumneavoastra.

Vizualizare ca Grila Lista

8 Articole

pe pagina
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista

8 Articole

pe pagina
Setati descendent