MOBILIER INOX & VENTILATIE BUCATARIE PROFESIONALA

Proiectul Fresco sustine geniul bucatar inca din 1992 si va ofera solutii integrate in ceea ce priveste mobilierul de inox pentru bucatarii profesionale. Astfel, gasiti de la mese de lucru si mese tip dulap din inox, la spalatoare, baterii profesionale, rastele, polite si carucioare de curatenie si pubele din inox. Totodata, va punem la dispozitie sisteme si aparate anti insecte, hote profesionale din inox si motoare pentru hote.

Calitatea ireprosabila a mancarii in bucatarii profesionale este data nu numai de geniul si experienta bucatarilor si de echipamentele folosite de acestia, ci si de mobilierul din inox, sistemul de ventilatie al bucatariei din respectivele restaurante. Numai impreuna, toate aceste elemente vor oferi o experienta completa clientilor, gustul si aspectul mancarii nemafiind suficiente pentru exigentele lor din prezent.

Iata, in continuare, ce mobilier din inox pentru bucatarie gasesti pe site-ul Fresco.ro:

- dulapuri inox, realizate din otel inox de cea mai buna calitate, oferind standarde inalte de rezistenta si igiena;

- mese inox, rezistente si perfect finisate, pentru a asigura conditii de igiena maxima;

- rastele si polite, de nelipsit din bucatariile profesionale, intrucat asigura depozitarea tavilor cu alimente;

- carucioare, obiecte de mobilier inox pentru bucatarie care usureaza munca de transport;

- pubele, utilaje importante, necesare pentru depozitarea gunoiului menajer;

Totodata, site-ul Fresco.ro va sta la dispozitie si cu sisteme de ventilatie pentru bucatarii profesionale;

- hote, care asigura eliminarea aerului plin de grasimi din bucatarie;

- ventilatoare, care garanteaza ventilatia ideala in bucatarie;

- variatoare, concepute special pentru fiecare incapere, in functie de utilajele aflate sub hota.

Proiectul Fresco, o experienta de peste 25 de ani in bucatarii profesionale.

Dulapurile si mesele din inox, dar si rastelele, politele, pubelele si carucioarele din oferta Fresco Expert va sunt oferite la un raport corect calitate-pret si sunt produse sub egida unor producatori de top. Intreg mobilierul din inox, cat si sistemele de ventilatie pentru bucatarie profesionala sunt echipamente de inalta calitate, de la branduri recunoscute.

Daca alegeti mobilierul neutru HORECA si solutiile integrate de ventilatie pentru bucatarii profesionale de la Fresco Expert, veti obtine conditii maxime de igiena. Acestea se ridica la cele mai inalte standarde de exigenta atat din partea bucatarilor profesionisti si a personalului, cat si a clientilor.

Pe langa produse performante, care folosesc tehnologii de ultima generatie, Fresco Expert va ofera si servicii ireprosabile, atat de consultanta, proiectare si training, cat si de livrare, montaj si service post achizitie. Mobilierul inox pentru bucatarie si sistemele de ventilatie pentru bucatarii profesionale din oferta noastra va ajuta sa eficientizati activitatea si va ofera solutii optime, care se pliaza pe business-ul si bugetul dumneavoastra.

De 25 de ani in slujba bucatarilor si bucatariilor din Romania, Fresco se diferentiaza de competitie prin servicii integrate, menite sa preia intreaga responsabilitate a achizitiei de pe umerii clientilor si sa le ofere acestora cele mai bune solutii, intr-un singur loc.

Mese de lucru inox

Mese tip dulap inox

Spalatoare inox

Baterii profesionale

Rastele I Dulapuri verticale inox

Polite I Dulapuri suspendate inox

Articole curatenie si pubele inox

Carucioare

Sisteme si aparate anti insecte

Hote profesionale inox

Motoare hota profesionale