reinventarea bucatariei profesionale
De mai bine de 20 unul dintre cei mai mari producatori de echipamente horeca si home, la nivel mondial, ne-a ales drept parteneri in distribuirea noilor tehnologii in zona echipamentelor pentru industria ospitalitatii. Electrolux Professional, caci despre ei vorbim, au ales primavara anului 2019, drept anotimp al schimbarii din punct de vedere al inovatiei in
cum se intretin cuptoarele horeca
Am stat de vorba impreuna cu echipe noastre de service, le-am ascultat sfaturile si inteles procedurile astfel incat sa obtinem un material grafic util pentru toti cei folosesc sau doresc sa achizitioneze un cuptor profesional. Cuptoarele de acest gen, dovedesc atat pe termen scurt cat si pe termen lung un nivel ridicat de randament atat din
echipamente horeca
Aparitia fondurilor de dezvoltare oferite atat la nivel national cat si european, a dus la realizarea unui numar din ce in ce mai mare de business-uri in zona horeca in special partea de restaurante. Interesul antreprenorilor catre acest segment a dus si la aparitia nevoi de informare privind procesele operationale, fie ca vorbim de echipamente
secretele unui restaurant
Pentru a putea pune pe picioare o afacere de succes în zona horeca, cu precadere, un restaurant, e necesar sa aveti o privire de ansamblu asupra detaliilor operationale. Astfel un nivel ridicat de atentie se indreapra catre :zona echipamentelor horeca, ce vor fi nucleul bucatariei, locatia in care restaurantul isi va desfasura activitatea, ingrediente excelente
Ce au in comun Molteni, the Rolls-Royce si Blade Runner? Ceva incredibil se intampla cand vechiul intalneste noul, nu-i asa? De la recrearea modelelor auto clasice la filmele vechi preferate prelucrate digital in High Definition, traim vremuri in care unele dintre lucrurile favorite din trecut pot primi un facelift modern, cu ajutorul ultimelor tehnologii. Dar

Structura unei bucatarii profesionale

O bucatarie tipica de restaurant este compusa din statii de lucru multiple. O statie este zona in care este pregatit un anumit tip de preparat sau se executa o operatiune preparatoare sau intermediara. Statiile ajuta la mentinerea unor fluxuri organizate si eficiente in bucatariei, in timp ce numarul sau specificul acestora este dictat de structura
Bucatariile comerciale necesita echipamente de enduranta industriala, inclusiv hote si sisteme de ventilatie, blocuri termice, camere frigorifice si de congelare, precum si echipamente de siguranta. #1 Masina de Gatit pe gaz O masina pe gaz cu sase arzatoare este ideala pentru o bucatarie de restaurant comerciala. Consierati modelele electrice pe plan secundar, deoarece acestea sunt
Un aspect strategic in deschiderea unui nou restaurant este achizitia de echipamente. Preturile echipamentelor noi par incredibil de mari, mai ales daca sunteti nou in aceasta afacere. Daca echipati un restaurant nou, veti avea nevoie de gama completa de echipamente, de la de cuptoare comerciale pâna la mese de masa si scaune industriale, la vesela,
Echipamentele pentru restaurant acopera totul, de la cuptoare comerciale la mese e lucru, de la mese de restaurant la masini de gheata. Deciderea tipului de echipament pentru un restaurant poate fi o provocare dificila pentru un nou investitor. Va propunem cateva recomandari utile pentru a o depasi  cu usurinta. #1. Investitia in echipamente ieftine nu

SOLICITA CONSULTANTA GRATUITA

Completeaza formularul de contact sau intra in legatura directa cu consultantii nostri

TOP