VITRINA INGREDIENTE PIZZA

Vitrina ingrediente pizza cu refrigerare statica

Aveti nevoie de o vitrina pentru ingrediente de pizza, pentru bucataria profesionala a restaurantului in care activati? Ati ajuns in locul potrivit! La Fresco Expert, va oferim modele realizate din otel inoxidabil interior - exterior si dotate cu picioare reglabile. Acestea dispun de refrigerare statica si termostat digital, doua functionalitati care asigura calitatea maxima a produselor.

Mai mult decat atat, vitrinele pentru ingrediente de pizza din oferta noastra au un spatiu de depozitare generos, intre 5 si 10 cuve GN (Gastronorm). Astfel, veti putea prepara o cantitate mare de pizza concomitent, pentru a satisface pana si exigentele celor mai pretentiosi dintre clientii care va trec pragul.

Pe langa vitrine de ingrediente pentru pizza, proiectul Fresco va pune la dispozitie numeroase alte echipamente de bucatarie profesionala, cuptoare profesionale, echipamente frigorifice, aparate profesionale de cafea, mobilier din inox si echipamente bar, pizzerie, brutarie, cofetarie, gelaterie, fast food etc.

Toate acestea provin de la producatori recunoscuti la nivel global, oferindu-va astfel garantia calitatii si a unei durate de viata indelungate. Totodata, veti beneficia de un consum redus de energie electrica si veti putea apela la solutii personalizate, in functie de necesitatile si preferintele dumneavoastra si bugetul de care dispune business-ul.

Vizualizare ca Grila Lista

11 Articole

pe pagina
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista

11 Articole

pe pagina
Setati descendent