Motoare hota profesionale

Modele variate motor hota profesionala

Hotele profesionale de perete asigura o rata mare de extragere a aburului, caldurii si mirosului din bucatariile profesionale. Datorita formei, ele pot fi amplasate chiar si in camere cu inaltimi mici, fara sa afecteze activitatea personalului. Filtrele de inox retin particulele de grasimi din aerul evacuat si impiedica patrunderea flacarii pe tubulatura, eliminand astfel pericolul de incendiu.

Motoarele hotelor profesionale sunt bine dimensionate si asigura o extragere eficienta a aburului, caldurii si mirosului. Capacitatea de absorbtie a hotelor din oferta magazinului Fresco Expert este de mii de metri cubi, iar numarul de filtre poate ajunge pana la 9 pe modul. In cazul in care nu stiti ce sa alegeti, va punem la dispozitie atat hote snack, cat si centrale.

Pe langa motoare pentru hote profesionale si alte echipamente de bucatarie si accesorii, proiectul Fresco va sta inca din 1992 la dispozitie cu servicii integrate. Mai exact, ne referim la consultanta, proiectare, training, montaj, livrare si servicii post-livrare, toate oferite cu aceeasi grija si sustinere pentru geniul bucatar.

Prin urmare, nu ezitati sa plasati o comanda telefonic sau online, pentru motoare de hota profesionala sau orice alt echipament sau accesoriu din oferta Fresco. Veti beneficia de produse de calitate si de un pret corect!

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 1-12 din 57
12
24
36
50
12
24
36
50
To Top