echipamente-profesionale-spalare-vase echipamente-profesionale-spalare-vase

ECHIPAMENTE SPALARE VASE

Echipamente spalare vase si pahare profesionale, de inalta calitate

Fresco Expert sustine de peste 25 de ani geniul in bucatarie si stie ca singurul alb care satisface exigentele clientilor este albul impecabil. Farfuriile, paharele si tacamurile trebuie sa fie stralucitoare si fara urma de pete, pentru a se ridica la nivelul preparatelor din bucatariile profesionale.

Pe site-ul Fresco.ro, va oferim o gama variata de echipamente de spalare vase profesionale, dar si masini de spalat pahare si tacamuri, dupa cum urmeaza: masini de spalat vase/pahare, masini de lustruit pahare/tacamuri, linii integrate de spalare, mobilier din inox pentru bucatarii profesionale, dar si accesorii.

Toate aceste echipamente pentru spalarea vaselor si paharelor profesionale sunt de inalta calitate si provin de la branduri recunoscute (Electrolux Professional, Virtus Group GmbH), oferindu-va cele mai bune rezultate si fiabilitate maxima. Alimentarea acestora este monofazica sau trifazica, iar majoritatea dintre acestea au orificii de debarasare si dusuri incluse.

Va prezentam, in continuare, mai multe detalii despre echipamentele de spalare vase profesionale, dar si masinile de spalat pahare din oferta Fresco Expert:

-masini de spalat vase si pahare profesionale, tip undercounter, cu capota sau tip tunel, pentru pahare, vesela sau oale;

- masini de uscat si lustruit pahare si tacamuri;

- linii spalare mobilier inox, de sortare, intrare sau iesire, ce asigura preluarea usoara a vaselor si paharelor din masina de spalat sau pregatirea acestora inainte de introducerea in masina;

- accesorii pentru liniile de spalare, precum cosuri pentru vase, deudrizatoare pentru apa si nu numai.

Categorii Echipamente Spalare Vase

 
MASINI DE SPALAT VASE PROFESIONALE
MASINI DE SPALAT PAHARE
MASINI DE SPALAT OALE | VASE MARI
LINII SPALARE VASE
 
MASINA DE LUSTRUIT PAHARE & TACAMURI
MOBILIER INOX LINII SPALARE
ACCESORII MASINI & LINII SPALAT VASE
 
CONSULTANTA GRATUITA

Aveti in vedere un proiect

nou de

Hotel

Restaurant

Bistro

Cafenea

Cantina

Catering

Supermarket

Pizzerie

Cofetarie

Patiserie

Food Corner

Coffee Corner

Spalatorie

Benzinarie

?

Fresco Expert va poate sustine competent, de la o simpla idee, pana la prima zi de operare.

To Top