TERMOMETRE

Fresco va pune la dispozitie o gama larga de termometre bucatarie de calitate superioara, ideale pentru prepararea precisa a celor mai complexe retete. Tehnologia momentului permite prepararea si monitorizarea in siguranta, chiar si atunci cand lucrati cu cele mai ridicate temperaturi.

- Termometrele cu infrarosu sunt ideale pentru orice specialist care pune accent pe evitarea contaminarii preparatelor. Multumita tehnologiei cu infrarosu, aceste termometre bucatarie va permit sa scanati temperatura carnii fara sa o atingeti. Astfel, nu va fi necesar sa folositi o sonda. In cazul in care doriti informatii mai amanuntite, exista si modele de termometre bucatarie cu infrarosu care dispun si de sonda. Astfel, veti avea informatii atat despre temperatura exterioara, cat si despre cea interioara.

Fie ca doriti sa masurati temperatura ciocolatei sau vreti sa verificati temperatura supelor, a apei ori a sosurilor, gama de termometre bucatarie cu infrarosu este esentiala. Aceste dispozitive moderne va vor permite sa scanati pe loc temperatura preparatelor alimentare, fara a fi necesar sa prindeti un termometru de marginea vasului in care preparati.

Gama de termometre bucatarie cu infrarosu este conceputa sa citeasca temperaturi extreme, incepand de la valori negative pana la sute de grade peste zero. In plus, scanarea de la distanta va ajuta sa evitati orice transfer de bacterii.

- Termometrele cu sonda sunt perfecte pentru verificarea temperaturii interioare a carnii preparate la cuptor sau pe gratar si a altor retete culinare specifice. Fiecare model pe care ti-l punem la dispozitie are o sonda ascutita si rezistenta care poate fi introdusa cu usurinta in orice preparat, iar temperatura oferita va fi deosebit de precisa.

Gama de termometre bucatarie cu sonda cuprinde mai multe modele aparte, astfel incat exista optiuni digitale, care vor afisa temperatura pe un display electronic, precum si variante analog, care nu vor necesita baterii. Cu toate acestea, modelele digitale de termometre bucatarie ofera citirea temperaturii precis si aproape instantaneu, iar valorile pot fi vazute cu usurinta pe un ecran cu contrast mare.

Orice bucatarie profesionala este mai performanta atunci cand are in dotare termometre bucatarie cu sonda de calitate superioara. Fie ca sunteti in cautarea unui termometru pe care sa il folositi pentru preparatele refrigerate, fie ca doriti un model precis pentru carnea gatita la cuptor, oferta Fresco va satisface toate necesitatile!

- Arderea ciocolatei, a caramelului si a altor dulciuri delicioase poate fi evitata cu gama de termometre bucatarie special conceputa pentru dulciuri. Aceasta gama cuprinde atat termometre bucatarie digitale, cat si modele analog. Modelele de termometru pentru dulciuri pot fi prinse de vasul in care gatiti pentru a masura temperatura in fiecare moment, astfel incat veti sti intotdeauna cand preparatul atinge temperatura si consistenta ideala.

Aceste termometre bucatarie sunt ideale si pentru citirea valorilor in procesul de deep fry. Pentru a prepara alimentele in siguranta, uleiul trebuie sa aiba o anumita temperatura. Termometrele profesionale puse la dispozitie de Fresco va vor permite sa evitati introducerea carnii sau cartofilor prea devreme in ulei si suprasaturarea acestora.

Pentru a oferi cel mai bun gust si cea mai buna experienta, orice aliment preparat termic trebuie sa fie gatit la temperatura optima. Tocmai de aceea, Fresco iti ofera o gama variata de termometre bucatarie de cea mai buna calitate!

Vizualizare ca Grila Lista

5 Articole

pe pagina
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista

5 Articole

pe pagina
Setati descendent