Masini de gatit | plite profesionale

Aflat de peste 30 de ani in slujba geniului din bucatariile profesionale, Fresco Expert va pune la dispozitie plite profesionale si masini de gatit seriile 600, 650, 700 si 900, cu 2, 4 sau 6 arzatoare, de la branduri recunoscute, precum Electrolux Professional, Virtus Group GmbH etc. Acestea au o structura solida din inox si sunt dotate cu tehnologii care scurteaza timpul de preparare. 

Masinile de gatit profesionale sunt fie pe gaz, fie electrice, cu suport tip cuptor, suport deschis sau de banc. Acestea au termostat de siguranta si flacara pilot sau arzatoare, plite profesionale electrice, vitroceramica sau inductie. Ele reprezinta alegerea perfecta pentru orice unitate de alimentatie publica, intrucat asigura atat o preparare rapida, cat si versatilitate in utilizare. 

Pe langa modele de masina de gatit si alte produse de ultima generatie, proiectul Fresco Expert va pune la dispozitie si servicii ireprosabile. Ne remarcam, in primul rand, prin serviciile noastre integrate, de la consultanta, proiectare si training, la livrare, montaj si servicii post-instalare. In acelasi timp, practicam exclusiv un raport corect calitate-pret.

Modele de plita profesionala si masina de gatit, pentru rezultate excelente in bucatarii de top!

Toate produsele noastre, inclusiv masinile de gatit, provin de la branduri internationale de top si va garanteaza nu numai eficientizarea muncii in bucatarie, prin tehnologii de ultima ora, ci si un consum redus de energie. Solutiile optime gasite de specialistii Fresco Expert, gratie experientei lor de peste 30 de ani, se pliaza pe bugetul si specificul fiecarui client in parte, ajutandu-va sa obtineti cele mai bune rezultate. 

Nu in ultimul rand, va ajutam inclusiv cu integrarea plitei profesionale/masinii de gatit in unitatea dumneavoastra de alimentatie publica, dar si cu training de utilizare pentru angajatii mai putin familiarizati cu astfel de echipamente.

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 1-12 din 170
12
24
36
50
12
24
36
50
To Top