Ascutitor cutite electric

Indiferent cat de performante ar fi cutitele pe care bucatarii dumneavoastra le folosesc in restaurantul pe care il detineti, performantele acestora vor scadea invariabil in timp, din cauza uzurii si a duritatii obiectelor pe care vor trebui sa le taie. In aceste conditii, este nevoie sa achizitionati un ascutitor pentru cutite electric, care sa readuca taietura acestora la performantele initiale, fara a stirbi in niciun fel din dimensiunile lamei si asigurand acelasi grad de ascutire pentru toti dintii cutitului. 

Modelele de ascutitor electric pentru cutite din oferta Fresco Expert provin de la unele dintre cele mai cunoscute branduri la nivel international, avand garantia calitatii, fiabilitatii si a unei durate de viata extinse. In plus, avand in vedere ca vorbim despre modele electrice, performantele acestora vor fi superioare ascutitorilor clasice, reducand in acelasi timp efortul utilizatorilor, dar si durata necesara ascutirii. Mai mult decat atat, aceste aparate sunt potrivite pentru toate tipurile de cutite, indiferent de marime, material, lama, taietura, numar de dinti/zimti si spatierea dintre acestia.

Un astfel de ascutitor poate fi folosit atat pentru instrumentele destinate prepararii hranei, cat si pentru macelarie sau felierea pestelui. Ascutitorul electric pentru cutite este, de obicei, prevazut cu trei fante, una pentru ascutirea propriu-zisa, cea de-a doua pentru modelare si ultima pentru slefuire. In functie de tipul cutitului si de lungimea acestuia, procesul poate avea durate diferite. In orice caz, cel mai important este sa asigurati curatarea cutitului inainte de ascutire, iar la final sa stergeti aparatul cu o carpa umeda.

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
7 Articole
12
24
36
50
12
24
36
50
To Top