Bolitor paste | multicooker

Masini fiert paste - Rezultate exceptionale in bucatarii profesionale

Fresco Expert va pune la dispozitie o oferta variata de bolitoare de paste, simple sau duble, cu alimentare electrica sau pe gaz, din liniile 600, 700 sau 900. Aceste masini asigura prepararea rapida a pastelor, insa pot fi folosite si pentru orez, legume etc. Ele sunt realizate din otel inox, au suport inchis si sunt dotate cu flacara pilot si termostat de siguranta.

Aceste masini de fiert paste au o capacitate mare, intre 10 si 40 de litri, din liniile 600, 700 si 900. In oferta Fresco Expert, se regasesc modele provenind de la unele dintre cele mai cunoscute branduri/platforme la nivel international: Electrolux Professional, Virtus Group GmbH.

Pe langa bolitoare de paste si alte produse de calitate inalta, care folosesc tehnologie de ultima generatie, proiectul Fresco se remarca si prin servicii ireprosabile. De peste 25 de ani, oferim servicii integrate si un raport corect calitate pret. In plus, prin echipamentele distribuite, asiguram un consum redus de energie in bucatarie si aparate care va vor ajuta sa deveniti din ce in ce mai eficient.

Prin urmare, daca aveti nevoie de solutii optime, care sa se plieze pe bugetul si specificul business-ului dumneavoastra, ati ajuns in locul potrivit: Fresco Expert este aici sa va ajute!

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 1-12 din 24
12
24
36
50
Pagina
12
24
36
50
To Top