Accesorii, echipamente catering - Chafing dish

Gama variata de accesorii si echipamente catering – chafing dish la cel mai bun raport calitate-pret. 

Aveti nevoie de accesorii si echipamente catering pentru bucataria dumneavoastra profesionala? Fresco Expert va ofera echipamente si accesorii pentru catering intr-o gama extrem de variata. In oferta noastra veti gasi de la chitara pentru taiat prajituri si termobox-uri (cutii izoterme) pana la echipamente ideale pentru restaurante si hoteluri, dar si pentru cantine, sali de mese, autoserviri etc. 

De asemenea, in oferta Fresco Expert, veti gasi echipamente si accesorii catering de servire, de bucatarie si de masa. In cadrul unei bucatarii profesionale, in afara de utilaje, mai aveti nevoie si de foarte multe accesorii. Calitatea acestora va poate usura foarte mult activitatea. Prin urmare, apelati la consultantii Fresco Expert si alegeti echipamentele chafing dish potrivite.

Accesoriile de masa sunt echipamente de catering necesare oricarui restaurant sau hotel, ce ofera eleganta si rafinamentul de care aveti nevoie pentru a completa intregul ambient. Alegeti sa folositi accesorii de calitate, cu costuri de intretinere minime, iar rezultatul final oferit de acestea va satisface chiar si cei mai exigenti clienti.

Pe langa cele mai utile accesorii de catering – chafing dish, Fresco Expert va pune cei peste 25 de ani de experienta la dispozitia dumneavoastra, oferindu-va servicii de calitate. Astfel, beneficiati de servicii integrate, de la consultanta si proiectare la livrare, montaj, training si servicii post-livrare. Mai mult decat atat, aveti parte de un raport corect calitate-pret, care o sa va faca oricand sa apelati din nou la noi.

To Top