ACCESORII ECHIPAMENTE SI USTENSILE PATISERIE - CATERING

Accesorii si echipamente catering la cel mai bun raport calitate-pret

Aveti nevoie de accesorii si echipamente catering pentru bucataria dumneavoastra profesionala? La Fresco Expert, va oferim accesorii gastronomie si ustensile patiserie, chitara pentru taiat prajituri si termobox-uri (cutii izoterme). Acestea sunt echipamente ideale pentru restaurante si hoteluri, dar si pentru cantine, sali de mese, autoserviri etc.

In oferta noastra, regasiti echipamente si accesorii catering de servire, de bucatarie si de masa. In cadrul unei bucatarii profesionale, in afara de utilaje, mai aveti nevoie si de foarte multe accesorii. Calitatea acestora va poate usura foarte mult activitatea. Prin urmare, apelati la consultantii Fresco Expert si alegeti echipamentele potrivite.

Accesoriile de masa sunt echipamente de catering necesare oricarui restaurant sau hotel, dand acestuia eleganta si rafinamentul de care are nevoie pentru a completa intregul ambient. Folosind accesorii de calitate, costurile de intretinere vor fi minime, iar rezultatul final oferit de acestea va satisface chiar si cei mai exigenti clienti.

Pe langa cele mai utile accesorii de catering, Fresco Expert isi pune cei peste 25 de ani de experienta la dispozitia dumneavoastra, oferindu-va servicii de calitate. Astfel, beneficiati de servicii integrate, de la consultanta si proiectare, la livrare, montaj, training si servicii post-livrare. Mai mult decat atat, aveti parte de un raport corect calitate-pret, care o sa va faca oricand sa apelati din nou la noi.

Nu in ultimul rand, solutiile personalizate in ceea ce priveste accesoriile si echipamentele de catering va vor ajuta sa va eficientizati activitatea.

Vizualizare ca Grila Lista

3 Articole

pe pagina
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista

3 Articole

pe pagina
Setati descendent