Pubele inox & diverse

Carucior curatenie profesional si pubela inox

In orice bucatarie profesionala, curatenia este esentiala. Tocmai din acest motiv, Fresco Expert va pune la dispozitie pubele din inox, carucioare pentru curatenie profesionale si carucioare pentru spalare si curatare.

Pubelele din inox sunt utilaje foarte importante pentru bucatariile moderne, avand rolul de a depozita deseuri menajere. Acestea trebuie amplasate astfel incat, pe toata durata deplasarii utilizatorilor catre ele, sa nu existe riscul pierderii anumitor deseuri sau a contaminarii.

Pubelele din inox oferite de proiectul Fresco au o capacitate de depozitare intre 50 si 280 de kilograme, pot fi prevazute cu pedale si reprezinta alegerea ideala pentru orice unitate de alimentatie publica. Totodata, la Fresco Expert regasiti si o gama variata de carucioare de curatenie profesionale, pentru spatii medii si mari.

Apeland la Fresco Expert, cu o experienta de peste 25 de ani in bucatariile profesionale, puteti fi sigur ca veti primi cele mai trainice carucioare de curatenie si pubele din inox de pe piata. Va stam alaturi cu solutii personalizate, de la consultanta si proiectare la livrare, montaj si servicii post-livrare. Prin urmare, comandati acum, fie telefonic, fie online, completand formularul de pe site.

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 1-12 din 24
12
24
36
50
Pagina
12
24
36
50
To Top