echipamente-profesionale-bar-terasa echipamente-profesionale-bar-terasa

ECHIPAMENTE BAR | COFFEE SHOP

Echipamente bar pentru rezultate apetisante

De peste 25 de ani, proiectul Fresco sustine geniul nu numai in bucatarii profesionale, dar si in baruri. Tocmai din acest motiv, va oferim echipamente profesionale pentru bar, care va vor ajuta sa obtineti rezultate exceptionale. Acestea vor satisface pana si exigentele celor mai greu de multumit clienti, asigurandu-te ca acestia vor reveni cu fiecare ocazie. Business-ul dumneavoastra va cunoaste noi culmi ale succesului, iar numele localului va fi pe buzele tuturor. 

Va oferim urmatoarele echipamente de bar: mixer si blender profesional; dispenser si dozator de bauturi; vitrina frigorifica pentru bauturi; masini de spalat pahare; masini de lustruit pahare; masini de cuburi de gheata; storcator de citrice; panini grill de contact; vitrina calda, rece si neutra. 

Echipamentele de bar profesionale pe care le gasiti pe site-ul Fresco.ro sunt ideale atat pentru pub-uri si cluburi, cat si pentru restaurante si hoteluri. Calitatea produselor servite este sustinuta de echipamentele dedicate pentru functionalitati specifice. Asigurati-va ca veti obtine intotdeauna rezultate ireprosabile si oferiti-le clientilor calitatea pe care o merita. 

Pe langa echipamente de bar si alte produse de cea mai buna calitate, provenite de la branduri recunoscute la nivel international si inzestrate cu tehnologie de ultima generatie, iti oferim si servicii de top. Astfel, Fresco Expert va garanteaza servicii integrate, de la consultanta, proiectare si training, la livrare, montaj si chiar servicii post cumparare. Mai mult decat atat, facem tot posibilul pentru a va oferi un raport calitate-pret corect, conform asteptarilor si bugetului de care dispuneti. 

Nu in ultimul rand, echipamentele de bar si celelalte produse din oferta noastra va vor ajuta sa eficientizati activitatea, dar au si un consum redus de energie, reprezentand solutii ecologice. Daca va doriti solutii optime, pliate pe business-ul dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati si sa cereti o oferta!

Categorii Echipamente Bar | Coffee Shop

 
ESPRESSOR PROFESIONAL
MASINA CAFEA PROFESIONALA
RASNITE CAFEA PROFESIONALE
DISPENSERE BAUTURI RECI
 
MIXER, BLENDER PROFESIONAL
VITRINE | FRIGIDERE BAUTURI
VITRINA CALDA, RECE (EXPUNERE)
MASINI DE SPALAT PAHARE
 
MASINA DE LUSTRUIT PAHARE & TACAMURI
MASINI CUBURI GHEATA
STORCATOR CITRICE
CONTACT GRILL
 
STATII BAR / COCKTAIL
MODULE REFRIGERATE BAR
 
CONSULTANTA GRATUITA

Aveti in vedere un proiect

nou de

Hotel

Restaurant

Bistro

Cafenea

Cantina

Catering

Supermarket

Pizzerie

Cofetarie

Patiserie

Food Corner

Coffee Corner

Spalatorie

Benzinarie

?

Fresco Expert va poate sustine competent, de la o simpla idee, pana la prima zi de operare.

To Top