Hote inox profesionale

Hotele sunt indispensabile in orice apartament sau casa in care se gateste mult si cu atat mai mult intr-o bucatarie profesionala. Tocmai din acest motiv, Fresco Expert va pune la dispozitie unele dintre cele mai performante hote de inox profesionale disponibile in acest moment la nivel mondial, provenite de la branduri de top. 

Aceste modele de hota din inox profesionala au o rata ridicata de extractie a mirosurilor si o structura realizata integral din otel inox, fapt ce asigura o rezistenta ridicata si o curatare usoara. Pe langa cele mai performante produse, proiectul Fresco Expert va sta la dispozitie si cu servicii de consiliere si proiectare, montaj, training si servicii post-livrare. 

Hote profesionale inox, centrale sau de perete 

Mai mult decat atat, experienta de peste 30 de ani in sustinerea geniului in bucatariile profesionale din Romania ne-a facut sa intelegem importanta personalizarii. Astfel, fiecare business este diferit, atat din punctul de vedere al activitatii, cat si al bugetului. Prin urmare, noi, la Fresco Expert, va punem la dispozitie solutii personalizate si pliate pe preferintele si specificul business-ului dumneavoastra.

Nu in ultimul rand, hotele din inox profesionale de la Fresco Expert, dar si celelalte echipamente pentru bucatarii pe care vi le punem la dispozitie va vor ajuta sa eficientizati munca, sa obtineti un consum redus de energie electrica si sa va bucurati de cele mai noi tehnologii.

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 1-12 din 109
12
24
36
50
12
24
36
50
To Top