Echipamente bucatarie asiatica

Echipamente bucatarie asiatica de inalta calitate

Bucataria asiatica este una dintre cele mai apreciate in intreaga lume, iar romanii au devenit, in ultimii ani, mari fani ai acesteia. Cel mai probabil, motivul principal este faptul ca difera fundamental de gastronomia romaneasca, si, in multe dintre situatii, mai usor de pregatit, fiind o alternativa potrivita pentru cei ce isi doresc diversitate.

In al doilea rand, preparatele chinezesti, japoneze ori thailandeze sunt extrem de gustoase, insa, pentru a obtine un gust autentic, va trebui sa folositi echipamente pentru bucataria asiatica. Din experienta noastra de peste 25 de ani in sustinerea geniului bucatar, va putem dezvalui ca un client exigent isi va da seama din prima secunda daca un anumit fel de mancare este gatit sau nu folosind echipamente dedicate.

Iata care sunt principalele echipamente pentru bucataria asiatica pe care le puteti regasi in oferta Fresco Expert:

- tigaile wok sunt specifice bucatariei chinezesti, fiind folosite atat pentru prepararea supelor, cat si a diverselor mancaruri gatite; tehnica este simpla: amestecarea continua a ingredientelor si prepararea lor la temperaturi foarte ridicate;

- masinile de gatit si plitele wok sunt echipamente pentru bucataria asiatica avand acelasi rol precum tigaile, insa care ofera rezultate mult mai rapide;

- grill-ul asiatic Teppanyaki nu poate lipsi din niciun restaurant sau fast food cu specific chinezesc sau asiatic;

- masinile de gatit orez, mesele si vitrinele sushi sunt esentiale pentru a obtine rezultate perfecte cu acest preparat extrem de apreciat in Romania.

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 1-12 din 15
12
24
36
50
Pagina
12
24
36
50
To Top