Masini de spalat profesionale

Masini de spalat profesionale industriale

 

Pe langa echipamente pentru bucatarii profesionale, Fresco Expert va pune la dispozitie si masini de spalat profesionale si industriale. Fiecare rufa este diferita, motiv pentru care, in calitate de distribuitori in Romania ai echipamentelor Electrolux Professional, va oferim o gama extinsa de astfel de produse comerciale, concepute atent, astfel incat fiecare pas devine mai usor.

 

Noile echipamente comerciale Linia 6000 sunt proiectate pentru consumul redus de apa, energie si detergent. De asemenea, aceste masini de spalat industriale profesionale sunt concepute pentru cea mai buna experienta de utilizare. Ele au un design ergonomic, cu o abordare centrata pe experienta unica a utilizatorului, si caracteristici inovatoare, pentru economia de bani si de timp.

 

Masinile de spalat profesionale sunt echipamente care permit o cantitate mare de spalare si uscare a rufelor intr-un timp scurt si ofera posibilitatea supravegherii starii si performantei de oriunde. Mai mult decat atat, dozarea cu detergent se poate face fie manual, fie automat.

 

In functie de marimea business-ului dumneavoastra, Fresco Expert va pune la dispozitie solutii personalizate. Astfel, in cazul in care doriti sa achizitionati masini de spalat industriale, contactati-ne telefonic sau completand formularul de pe site si vom reveni cu o oferta care sa se plieze pe bugetul de care dispuneti.

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 1-12 din 28
12
24
36
50
Pagina
12
24
36
50
To Top