Vitrine tapas / sushi

Vitrina tapas / vitrina sushi de capacitate mare

Detineti sau administrati un restaurant sau un local cu specific spaniol sau japonez? Sau aveti nevoie doar sa achizitionati un astfel de echipament pentru localul dumneavoastra? In acest caz, o vitrina de tapas sau sushi nu poate lipsi din incinta. Bine ati venit la Fresco Expert, locul in care va oferim cele mai bune solutii integrate, personalizate in functie de nevoile si preferintele dumneavoastra, dar si pliate pe bugetul business-ului.

In oferta noastra gasiti vitrine de tapas si vitrine de sushi, aparate frigorifice cu geam plat sau curbat si cu unul sau mai multe niveluri de expunere. Acestea au capacitati mari, de 4, 5 sau 6 tavi GN si permit controlul digital al temperaturii. In plus, ele au un ciclu unic de racire, pentru a reduce formarea ghetii.

Prin urmare, daca aveti nevoie de solutia ideala pentru a mentine temperatura constanta si precisa a preparatelor cu acest specific, optati pentru o vitrina tapas - sushi de la Fresco Expert. Pe langa produse de ultima generatie, de la branduri recunoscute si folosind o tehnologie revolutionara, va oferim si tot suportul de care aveti nevoie, de la alegerea si livrarea produsului ideal, la montarea si instruirea cu privire la utilizarea acestuia.

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
10 Articole
12
24
36
50
12
24
36
50
To Top