Servicii/service HoReCa
Proiectarea unei bucatarii profesionale (realizarea unui plan bucatarie restaurant) necesita profesionisti cu o pregatire si experienta corespunzatoare. Expertii nostri au o experienta cumulata de peste 30 ani si sunt disponibili pentru tine pe teren, asigurand asistenta competenta (service HoReCa) pe tot parcursul proiectului, incepand cu prima schita sau primul concept, pana la proiectele de ansamblu si de detaliu. Astfel, esti permament in control, tu decizi cand si cum vei folosi experienta noastra in domeniu.
Vom aborda planul tau de bucatarie restaurant, bar, supermarket sau orice alt spatiu de tip HoReCa sau Retail din prima faza a proiectului si te vom consilia pentru a gasi varianta ideala de dotare cu echipamente profesionale, cu sprijinul brandurilor recunoscute in domeniu, la nivel international.
Oferim servicii HoReCa integrate de consiliere tehnica in vederea aducerii ideii tale la stadiul de business de succes. Te vom sustine de-a lungul intregului proces, de la proiectare la punerea in practica, dar si prin intemediul serviciilor noastre extinse post-vanzare.
SERVICII HORECA IN 4 PASI
ASCULTAM CU ATENTIE CERINTELE
Ascultam in primul rand cu atentie ideile tale, cerintele si prioritatile pe care le consideri, precum si obiectivele pe care vrei sa le atingi. Este primul pas, in care suntem atenti la fiecare detaliu si evaluam starea de fapt si conditiile sau premisele de lucru in proiect (realizarea proiectului de bucatarie restaurant).
IDENTIFICAM DIRECTIA DE LUCRU
Aceasta va respecta principalele tale obiective, precum o eficienta crescuta in operare, oportunitatea unei recuperari rapide a investitiei initiale, sau reducerea costurilor pe utilitati si controlul optim al pierderilor tehnologice. Este important sa agream impreuna cu tine etapele intregului proces, in functie de aceste obiective.
CONSIDERAM SOLUTIILE & TEHNOLOGIILE POTRIVITE
Solutiile noastre includ selectia si combinarea optima a infrastructurii existente cu necesarul de utilaje si tehnologii cerute de catre piata; accesul la o gama extinsa de echipamente permite calibrarea echiparii pe nivelul bugetului disponibil, fara a ignora potentialul tehnologiilor moderne.
AGREAM SOLUTIA OPTIMA PE PROIECT
Odata identificata solutia optima pe proiect, includem si oferta tehnico-comerciala, astfel incat tu sa ai toate informatiile la dispozitie, inainte de propria ta decizie finala. Suntem flexibili, cautam proactiv solutii tehnologice alternative, acolo unde bugetul devine un criteriu strategic in decizie.
AUDIT & CONSULTANTA PROIECT
SERVICII: | ||
---|---|---|
Stabilirea schitei proiectului | ||
Inspectie tehnica la sediu | ||
Audit proiect | ||
Dezvoltarea directiilor de lucru | ||
Optimizare concept | ||
Realizarea propunerii finale | ||
PROIECTARE TEHNICA & CAD
SERVICII: | ||
---|---|---|
Proiectarea CAD a locatiei | ||
Selectia echipamentelor profesionale | ||
Evaluare puteri instalate | ||
Concepere fluxuri operationale | ||
Conformarea cu prevederile HACCP | ||
Conformarea cu prevederile DSV/DSP | ||
Reprezentanti Regionali de vanzari
la nivel national
Proiectarea unei bucatarii profesionale (realizarea unui plan bucatarie restaurant) necesita profesionisti cu o pregatire si experienta corespunzatoare. Expertii nostri au o experienta cumulata de peste 30 ani si sunt disponibili pe teren, asigurand asistenta competenta (servicii si reparatii HoReCa) pe tot parcursul proiectului, incepand cu primul schita sau concept, pana la proiectele de ansamblu de detaliu. Astfel, esti permament in control, tu decizi cand si cum vei folosi experienta noastra in domeniu.
OFERTA TEHNICA & COMERCIALA
SERVICII | ||
---|---|---|
Alegerea brandurilor si a echipamentelor | ||
Setarea mixului de echipamente | ||
Setarea accesoriilor necesare | ||
Adaptarea ofertei pe concept | ||
Stabilirea serviciilor HoReCa post-vanzare | ||
Clauzele de livrare-receptie, montaj | ||
PARTENERIATE TRADITIONALE
CU PRODUCATORI INTERNATIONALI
Management de Proiect
Ofertele noastre de tip service HoReCa sunt disponibile separat sau integrabile intr-un pachet complet de management al proiectului. Suntem alaturi de la primul dialog, ne coordonam cu tine de-a lungul intregului proces de implementare, te vom felicita la marea deschidere si iti vom ramane alaturi in continuare, pentru a ne asigura ca solutiile livrate ofera performantele asteptate.
suntem alaturi,
pas cu pas
Oferim asistenta personalizata completa si management de proiect pe parcursul tututor etapelor de evaluare, proiectare, ofertare, negociere, livrare si implementare.
SERVICII | ||
---|---|---|
Asistenta permanenta prin reprezentant dedicat | ||
Vizite tehnice in locatie | ||
Negocierea ofertei si conditiilor contractuale | ||
Monitorizare comenzi, achizitii, livrari echipamente | ||
Monitorizare instalare, punere in functiune | ||
Asistenta periodica sau la cerere | ||
AVANTAJUL TAU
COMPETITIV PE PIATA
De la momentul primului contact si pe parcursul intregului proces de realizare & proiectare bucatarie restaurant, negocierea conditiilor de colaborare, momentul livrarii si instalarii si pana la sfarsitul ciclului de viata a echipamentelor si solutiilor furnizate, suntem pregatiti sa raspundem impreuna cu tine tuturor provocarilor, prin experienta acumulata si cunostintele noastre extinse in propriul sector de activitate.
1.000+
Proiecte Gastro & Frig Comercial & Shop-Fitting
Retail | FMCG
350+
Proiecte Gastro & Frig Comercial & Shop-Fitting
Retele Benzinarii
500+
Bucatarii Profesionale Echipate
Horeca
100+
Cantine industriale
Centre de Catering
Reparatii HoReCa si asistenta tehnica
Asigurarea unui service HoReCa (servicii de mentenanta) este un pas strategic in protejarea propriei investitii, prin evitarea timpilor morti in operare, mentinerea performantelor echipamentelor si asigurarea unei durate extinse de viata a acestora.
Asistenta tehnica reprezinta un serviciu HoReCa specializat pe care il dezvoltam continuu, in vederea sprijinirii si cresterii infrastructurii unei retele la nivelul intregii tari.
Profesionistii Fresco Expert au atestatele si pregatirea necesare ca sa intervina si sa remedieze orice defectiune survenita la echipamentele de bucatarie profesionala.
FLUX DE LUCRU IN 4 PASI
INREGISTRARE SESIZARI
Solicitarile tale sunt inregistrate in sistemul Fresco Expert de ticketing, asistenta si distribuite eficient specialistilor din teren.
ACTIUNE & AUDIT
Actiunile din teren sunt efectuate in cel mai scurt timp sau in perioada prestabilita, cu ajutorul specialistilor nostri.
INTERVENTIE & SOLUTIONARE
Profesionistii Fresco Expert se axeaza pe remedierea in cel mai scurt timp a sesizarilor, cu accent atat pe bugetul, cat si pe solicitarile operationale ale clientului.
FEEDBACK & MONITORIZARE
Fluxul continua cu monitorizarea rezultatelor interventiei si colectare regulata de feedback din partea beneficiarului.
Mentinerea unei prezente la nivel national este o provocare pe care Fresco Expert o onoreaza de mai multi ani cu succes - in prezent, reteaua proprie de mentenanta si reparatii HoReCa asigura asistenta tehnica in peste 1.200 de locatii independente, la nivel national.
MENTENANTA CORECTIVA
Realizam ca defectarea unui echipament profesional in orice bucatarie activa produce efecte nedorite atat in operational, cat si in zona pierderilor financiare. Aici, Fresco Expert isi dovedeste valoarea ca partener. Misiunea noastra este de a asigura tuturor clientilor suport tehnic peste medie, la nivel national; prompt, de incredere si fara compromisuri. Conteaza pe asistenta expertilor nostri tehnici, ce pot prelua sesizarile tale si coordona rezolvarea incidentelor (reparatii HoReCa) in cel mai scurt timp posibil.
SERVICII: | ||
---|---|---|
Call-Center dedicat: 24/7 | ||
Primirea si prelucrarea cererilor | ||
Interventii la cerere, durata rapida de rezolvare | ||
Training angajati | ||
PROTEJEAZA-TI INVESTITIA
Pastrarea echipamentelor in limitele optime de functionare si prelungirea duratei de viata a acestora.
SERVICII: | ||
---|---|---|
Consiliere si audit tehnic | ||
Mentenanta si curatare echipamente | ||
Revizii tehnice, periodic sau la cerere | ||
Solutii tarifare de tip abonament | ||
Training periodic angajati | ||
RETEA PROPRIE PENTRU
ASISTENTA TEHNICA
35.000+
Tichete Rezolvate National
de catre Departamentul Tehnic
3.000+
Proiecte instalate
la cheie
1.500+
Clienti serviti
in portofoliu
10.000+
Cafele consumate
pentru a va fi alaturi
Solutii pentru povesti de succes
Vrei sa lansezi un
proiect nou de
Hotel
Restaurant
Bistro
Cafenea
Cantina
Catering
Supermarket
Pizzerie
Cofetarie
Patiserie
Food Corner
Coffee Corner
Spalatorie
Benzinarie
?
Avem expertiza si toate resursele necesare pentru a-l implementa.