consultanta-proiectare-mentenanta-echipamente-profesionale-bucatarieconsultanta-proiectare-mentenanta-echipamente-profesionale-bucatarie
Experienta de peste 30 ani in designul si implementarea proiectelor in HoReCa & Retail

Servicii/service HoReCa

Proiectarea unei bucatarii profesionale (realizarea unui plan bucatarie restaurant) necesita profesionisti cu o pregatire si experienta corespunzatoare. Expertii nostri au o experienta cumulata de peste 30 ani si sunt disponibili pentru tine pe teren, asigurand asistenta competenta (service HoReCa) pe tot parcursul proiectului, incepand cu prima schita sau primul concept, pana la proiectele de ansamblu si de detaliu. Astfel, esti permament in control, tu decizi cand si cum vei folosi experienta noastra in domeniu.

 
 

Vom aborda planul tau de bucatarie restaurant, bar, supermarket sau orice alt spatiu de tip HoReCa sau Retail din prima faza a proiectului si te vom consilia pentru a gasi varianta ideala de dotare cu echipamente profesionale, cu sprijinul brandurilor recunoscute in domeniu, la nivel international.

 

Oferim servicii HoReCa integrate de consiliere tehnica in vederea aducerii ideii tale la stadiul de business de succes. Te vom sustine de-a lungul intregului proces, de la proiectare la punerea in practica, dar si prin intemediul serviciilor noastre extinse post-vanzare.

SERVICII HORECA IN 4 PASI

ASCULTAM CU ATENTIE CERINTELE

Ascultam in primul rand cu atentie ideile tale, cerintele si prioritatile pe care le consideri, precum si obiectivele pe care vrei sa le atingi. Este primul pas, in care suntem atenti la fiecare detaliu si evaluam starea de fapt si conditiile sau premisele de lucru in proiect (realizarea proiectului de bucatarie restaurant).

IDENTIFICAM DIRECTIA DE LUCRU

Aceasta va respecta principalele tale obiective, precum o eficienta crescuta in operare, oportunitatea unei recuperari rapide a investitiei initiale, sau reducerea costurilor pe utilitati si controlul optim al pierderilor tehnologice. Este important sa agream impreuna cu tine etapele intregului proces, in functie de aceste obiective.

CONSIDERAM SOLUTIILE & TEHNOLOGIILE POTRIVITE

Solutiile noastre includ selectia si combinarea optima a infrastructurii existente cu necesarul de utilaje si tehnologii cerute de catre piata; accesul la o gama extinsa de echipamente permite calibrarea echiparii pe nivelul bugetului disponibil, fara a ignora potentialul tehnologiilor moderne.

AGREAM SOLUTIA OPTIMA PE PROIECT

Odata identificata solutia optima pe proiect, includem si oferta tehnico-comerciala, astfel incat tu sa ai toate informatiile la dispozitie, inainte de propria ta decizie finala. Suntem flexibili, cautam proactiv solutii tehnologice alternative, acolo unde bugetul devine un criteriu strategic in decizie.

 

AUDIT & CONSULTANTA PROIECT

Servicii HoReCa de audit si consiliere referitoare la proiectul tau, incepand cu o simpla idee sau harta locului care urmeaza sa fie amenajat planul de bucatarie restaurant. Dupa stabilirea conceptului, vom realiza una sau mai multe inspectii de lucru in spatiul respectiv si vom evalua variantele oferite de specificul si planurile tale.

SERVICII:
Stabilirea schitei proiectului
Inspectie tehnica la sediu
Audit proiect
Dezvoltarea directiilor de lucru
Optimizare concept
Realizarea propunerii finale

PROIECTARE TEHNICA & CAD

In urma alegerii variantei potrivite, vom realiza proiectul tehnic si CAD in locul ales, incluzand dotarea cu echipamente si fluxurile operationale, cu respectarea legislatiei actuale. Aceasta etapa include echiparea tehnica, cu respectarea tuturor caracteristicilor si particularitatilor proiectului, dar si normele HACCP & DSV actuale.

SERVICII:
Proiectarea CAD a locatiei
Selectia echipamentelor profesionale
Evaluare puteri instalate
Concepere fluxuri operationale
Conformarea cu prevederile HACCP
Conformarea cu prevederile DSV/DSP
FORTA DE VANZARI PRIN

Reprezentanti Regionali de vanzari
la nivel national

Proiectarea unei bucatarii profesionale (realizarea unui plan bucatarie restaurant) necesita profesionisti cu o pregatire si experienta corespunzatoare. Expertii nostri au o experienta cumulata de peste 30 ani si sunt disponibili pe teren, asigurand asistenta competenta (servicii si reparatii HoReCa) pe tot parcursul proiectului, incepand cu primul schita sau concept, pana la proiectele de ansamblu de detaliu. Astfel, esti permament in control, tu decizi cand si cum vei folosi experienta noastra in domeniu.

 

OFERTA TEHNICA & COMERCIALA

Servicii HoReCa de audit si consiliere referitoare la proiectul tau, incepand cu o simpla idee sau harta locului care urmeaza sa fie amenajat. Dupa stabilirea conceptului, vom realiza una sau mai multe inspectii de lucru in spatiul respectiv si vom evalua variantele oferite de specificul si planurile tale.

SERVICII
Alegerea brandurilor si a echipamentelor
Setarea mixului de echipamente
Setarea accesoriilor necesare
Adaptarea ofertei pe concept
Stabilirea serviciilor HoReCa post-vanzare
Clauzele de livrare-receptie, montaj
echipamente & solutii

PARTENERIATE TRADITIONALE
CU PRODUCATORI INTERNATIONALI

In virtutea parteneriatelor externe dedicate cu producatori internationali de renume, Fresco Expert include in propriile oferte si solutii o gama extinsa de echipamente, adaptabile eficient atat la specificul, cat si la bugetul proiectul tau.
In plus, Fresco Expert este distribuitor exclusiv pentru echipamentele comercializate prin platforma logistica Virtus Group GmbH, Germania, precum si unul dintre distribuitorii certificati Electrolux Professional in Romania. Oferta noastra include peste 50 de branduri specializate in domeniu, acoperind toate categoriile de echipamente si solutii complete pentru proiecte tip HoReCa si Retail (gastro si frig comercial).

REPREZENTANTI REGIONALI

FORTA DE VANZARI

Reprezentantii nostri regionali de vanzari sunt prezenti in principalele zone geografice din tara, la dispozitie pentru servicii HoReCa de consiliere, ofertare si implementare a proiectelor, sustinuti la nivel central prin departamentele de Proiectare, Logistica si Asistenta Tehnica.

prezenta nationala

 
SERVICII INTEGRATE

Management de Proiect

Ofertele noastre de tip service HoReCa sunt disponibile separat sau integrabile intr-un pachet complet de management al proiectului. Suntem alaturi de la primul dialog, ne coordonam cu tine de-a lungul intregului proces de implementare, te vom felicita la marea deschidere si iti vom ramane alaturi in continuare, pentru a ne asigura ca solutiile livrate ofera performantele asteptate.

 
 

suntem alaturi,
pas cu pas

Oferim asistenta personalizata completa si management de proiect pe parcursul tututor etapelor de evaluare, proiectare, ofertare, negociere, livrare si implementare.

SERVICII
Asistenta permanenta prin reprezentant dedicat
Vizite tehnice in locatie
Negocierea ofertei si conditiilor contractuale
Monitorizare comenzi, achizitii, livrari echipamente
Monitorizare instalare, punere in functiune
Asistenta periodica sau la cerere
un serviciu dedicat pentru

AVANTAJUL TAU
COMPETITIV PE PIATA

De la momentul primului contact si pe parcursul intregului proces de realizare & proiectare bucatarie restaurant, negocierea conditiilor de colaborare, momentul livrarii si instalarii si pana la sfarsitul ciclului de viata a echipamentelor si solutiilor furnizate, suntem pregatiti sa raspundem impreuna cu tine tuturor provocarilor, prin experienta acumulata si cunostintele noastre extinse in propriul sector de activitate.

apeleaza un consultant

1.000+

Proiecte Gastro & Frig Comercial & Shop-Fitting
Retail | FMCG

350+

Proiecte Gastro & Frig Comercial & Shop-Fitting
Retele Benzinarii

500+

Bucatarii Profesionale Echipate
Horeca 

100+

Cantine industriale
Centre de Catering

 
ASISTENTA TEHNICA

Reparatii HoReCa si asistenta tehnica

Asigurarea unui service HoReCa (servicii de mentenanta) este un pas strategic in protejarea propriei investitii, prin evitarea timpilor morti in operare, mentinerea performantelor echipamentelor si asigurarea unei durate extinse de viata a acestora.

 
 

Asistenta tehnica reprezinta un serviciu HoReCa specializat pe care il dezvoltam continuu, in vederea sprijinirii si cresterii infrastructurii unei retele la nivelul intregii tari.

 

Profesionistii Fresco Expert au atestatele si pregatirea necesare ca sa intervina si sa remedieze orice defectiune survenita la echipamentele de bucatarie profesionala.

FLUX DE LUCRU IN 4 PASI

INREGISTRARE SESIZARI

Solicitarile tale sunt inregistrate in sistemul Fresco Expert de ticketing, asistenta si distribuite eficient specialistilor din teren.

ACTIUNE & AUDIT

Actiunile din teren sunt efectuate in cel mai scurt timp sau in perioada prestabilita, cu ajutorul specialistilor nostri.

INTERVENTIE & SOLUTIONARE

Profesionistii Fresco Expert se axeaza pe remedierea in cel mai scurt timp a sesizarilor, cu accent atat pe bugetul, cat si pe solicitarile operationale ale clientului.

FEEDBACK & MONITORIZARE

Fluxul continua cu monitorizarea rezultatelor interventiei si colectare regulata de feedback din partea beneficiarului.

 

Mentinerea unei prezente la nivel national este o provocare pe care Fresco Expert o onoreaza de mai multi ani cu succes - in prezent, reteaua proprie de mentenanta si reparatii HoReCa asigura asistenta tehnica in peste 1.200 de locatii independente, la nivel national.

 

MENTENANTA CORECTIVA

Realizam ca defectarea unui echipament profesional in orice bucatarie activa produce efecte nedorite atat in operational, cat si in zona pierderilor financiare. Aici, Fresco Expert isi dovedeste valoarea ca partener. Misiunea noastra este de a asigura tuturor clientilor suport tehnic peste medie, la nivel national; prompt, de incredere si fara compromisuri. Conteaza pe asistenta expertilor nostri tehnici, ce pot prelua sesizarile tale si coordona rezolvarea incidentelor (reparatii HoReCa) in cel mai scurt timp posibil.

SERVICII:
Call-Center dedicat: 24/7
Primirea si prelucrarea cererilor
Interventii la cerere, durata rapida de rezolvare
Training angajati
PACHETE MENTENANTA PREVENTIVA

PROTEJEAZA-TI INVESTITIA

Pastrarea echipamentelor in limitele optime de functionare si prelungirea duratei de viata a acestora.

SERVICII:
Consiliere si audit tehnic
Mentenanta si curatare echipamente
Revizii tehnice, periodic sau la cerere
Solutii tarifare de tip abonament
Training periodic angajati
ACOPERIRE NATIONALA

RETEA PROPRIE PENTRU
ASISTENTA TEHNICA

Reteaua proprie de asistenta tehnica, prin 50+ tehnicieni calificati, asigura o acoperire nationala, deservind lunar peste 2.000 de locatii independente, atat prin contracte standard de mentenanta preventiva si corectiva, cat si prin acorduri de tip Service Level Agreement, cu timpi de interventie fermi, individualizati pe nevoile fiecarui client sau Key Account.

35.000+

Tichete Rezolvate National 
de catre Departamentul Tehnic

3.000+

Proiecte instalate
la cheie

1.500+

Clienti serviti
in portofoliu

10.000+

Cafele consumate 
pentru a va fi alaturi

GAMA EXTINSA SERVICE HORECA

PIESE DE SCHIMB
CU LIVRARE RAPIDA

Timpii de raspuns scurti si termenele de punere in practica optimi sunt alte avantaje ale parteneriatului cu Fresco Expert. Majoritatea pieselor de schimb uzuale (pentru reparatii HoReCa) sunt disponibile mereu la cerere si se afla la centrul nostru logistic centralizat. Componente de schimb originale direct de la producatori sau prin platformele logistice europene.

solicita asistenta

solutii logistice complete

DEPOZITARE, LIVRARE,
MONTAJ SI TRAINING PERSONAL

Economiseste costurile de depozitare si transport apeland la oferta noastra de service HoReCa. Dupa transport, livrare si receptie, echipamentele sunt montate de tehnicieni profesionisti, verificate in parametri, puse in functiune, testate si predate la cheie (bucatarie restaurant - plan complet).
Dupa ce proiectul de bucatarie restaurant devine operational, Fresco Expert poate asigura, la cerere, instruire de specialitate pe echipamentele complexe si noile tehnologii, prin bucatari sefi cu experienta in domeniul culinar.

prezenta nationala

peste 30 ani de experienta in

Solutii pentru povesti de succes

Vrei sa lansezi un

proiect nou de

Hotel

Restaurant

Bistro

Cafenea

Cantina

Catering

Supermarket

Pizzerie

Cofetarie

Patiserie

Food Corner

Coffee Corner

Spalatorie

Benzinarie

?

Avem expertiza si toate resursele necesare pentru a-l implementa.

CONSULTANTA GRATUITA

To Top