Lada frigorifica orizontala

Aveti nevoie de o lada frigorifica orizontala pentru bucataria restaurantului, cantinei, autoservirii sau unitatii de tip fast food pe care o conduceti sau administrati? Ati ajuns in locul potrivit! La Fresco Expert, gasiti zeci de modele de lada congelator, provenite exclusiv de la branduri renumite la nivel international in domeniu. Spre exemplu, germanii de la Virtus Group GmbH se remarca prin calitatea si fiabilitatea produselor lor, care reflecta intru totul valorile, traditiile si profesionalismul specifice acestei tari. 

In oferta noastra, gasiti modele de lada frigorifica/congelare orizontala cu un volum cuprins intre 200 si 1.200 de litri, prin urmare suficient de incapatoare pentru toate tipurile de produse pe care ati dori sa le pastrati in acestea. Ele mentin temperatura constanta si se asigura ca alimentele perisabile vor fi pastrate in conditii bune o perioada mai indelungata. Lazile sunt dotate fie cu capace solide, fie cu capace glisante din sticla, acestea din urma fiind potrivite pentru supermarket-uri.

 Indiferent ca depozitati pizza congelata, inghetata, fructe, adica produse gata de consum, sau ingrediente precum carne, legume, orez, o lada frigorifica profesionala isi va gasi locul, atat la propriu, cat si la figurat, in bucataria dumneavoastra profesionala sau magazinul pe care il detineti. In cazul in care nu sunteti sigur ce model vi se potriveste, va reamintim ca Fresco Expert este inca din anul 1992 alaturi de clientii sai, oferindu-le cele mai bune sfaturi la momentul potrivit. Va asteptam cu o oferta personalizata si cu cele mai bune produse si servicii! 

Modele variate de lada congelare, capacitate mare

In oferta noastra, gasiti modele de lada frigorifica 200 L, 300 L, 400 L, 500 L, in functie de capacitatea de care aveti nevoie, tinand cont de marimea unitatii dumneavoastra de alimentatie publica, spatiul disponibil in spatele usilor inchise, dar si de bugetul de care dispuneti. Totusi, o decizie in acest sens nu ar trebui luata exclusiv din punctul de vedere al pretului, ci mai degraba al randamentului investitiei, atat pe termen scurt, cat si pe termen mediu si lung. 

O lada de congelare isi dovedeste utilitatea atat pe perioada sezonului cald, cand se prelungeste semnificativ termenul de valabilitate pentru multe produse usor perisabile, cat si pe perioada sezonului rece, cand asigura un stoc continuu de carne, legume etc., necesare pentru prepararea rapida si in cele mai bune conditii a diferitelor feluri de mancare, dovedind astfel promptitudine si respect fata de clienti. 

In cazul in care nu sunteti sigur ce sa alegeti din oferta Fresco Expert, intrucat numarul de produse din categoria Lada frigorifica orizontala profesionala/Lada congelator este foarte mare, profesionistii nostri in domeniul ospitalitatii va sunt alaturi cu informatii si sfaturi utile. Va furnizam tot know-how-ul de care dispunem, precum si servicii conexe, pe langa produsele propriu-zise, de cea mai buna calitate. 

Fresco Expert a contribuit, de-a lungul celor 30 de ani de experienta, la peste 950 de proiecte gastro/frig comercial retail si "constructia" a 300 de bucatarii profesionale, majoritatea acestora incluzand modele de lazi frigorifice profesionale orizontale/lazi de congelare. Apelati cu incredere la noi!

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
11 Articole
12
24
36
50
12
24
36
50
To Top