Spalatoare inox

 Lavoar, spalatoare inox si masa din inox cu spalator, in dimensiuni diverse. 

Proiectul Fresco va pune la dispozitie unele dintre cele mai performante si productive spalatoare, lavoare si mese din inox cu spalator disponibile in acest moment pe piata. Acestea sunt echipamente care mentin standardele de igiena impuse de reglementarile in vigoare. Ele sunt prezente in dimensiuni mari, cu pozitionare fie pe stanga, fie pe dreapta, care asigura spalarea usoara a vaselor folosite in bucatariile profesionale. 

Colturile radiale ale cuvei asigura curatarea usoara, iar picuratorul este format prin presare, dintr-o singura bucata de inox. Spalatoarele din inox sunt ideale pentru orice bucatarie profesionala, cantina, sala de mese, restaurant, patiserie, pizzerie, fast food etc. Lavoarele din inox sunt extrem de utile pentru spalarea si curatarea mainilor, oricand, simplu si rapid. In plus, sunt dotate si cu cos pentru hartie, astfel incat sa puteti arunca rapid servetelele dupa ce v-ati sters mainile. 

Pe langa spalatoare inox si alte produse de inalta calitate, precum lavoar din inox sau masa din inox cu spalator, apelati la Fresco Expert si veti fi intampinat cu cele mai bune servicii disponibile pe piata. Astfel, inca din 1992 va stam la dispozitie cu servicii de consultanta, proiectare si livrare, montaj, training si servicii post-livrare. 

Fie ca vorbim despre spalatoare inox, fie lavoare, fie masa din inox cu spalator, produsele Fresco Expert va vor ajuta in eficientizarea muncii in bucataria dumneavoastra profesionala, vor asigura un consum redus de energie si vor reprezenta solutii optime, care se vor plia cu siguranta pe cerintele si bugetul business-ului dumneavoastra. Va asteptam!

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 1-12 din 160
12
24
36
50
12
24
36
50
To Top