SPALATOARE INOX

Spalatoare inox cu cuve de dimensiuni mari

Proiectul Fresco va pune la dispozitie unele dintre cele mai performante si productive spalatoare din inox disponibile in acest moment pe piata. Acestea sunt echipamente care mentin standardele de igiena impuse de reglementarile in vigoare. Ele sunt dotate cu cuve de dimensiuni mari, fie pe stanga, fie pe dreapta, care asigura spalarea usoara a vaselor folosite in bucatariile profesionale.

Colturile radiale ale cuvei asigura curatarea usoara, iar picuratorul este format prin presare, dintr-o singura bucata de inox. Spalatoarele din inox sunt ideale pentru orice bucatarie profesionala, cantina, sala de mese, restaurant, patiserie, pizzerie, fast food etc.

Pe langa spalatoare inox si alte produse de inalta calitate, apeland la Fresco Expert veti fi intampinat si de cele mai bune servicii disponibile pe piata. Astfel, inca din 1992 va stam la dispozitie cu servicii de consultanta, proiectare si livrare, montaj, training si servicii post-livrare.

Fie ca vorbim despre spalatoare inox sau alte echipamente, produsele Fresco Expert va vor ajuta in eficientizarea muncii in bucataria dumneavoastra profesionala, vor asigura un consum redus de energie si vor reprezenta solutii optime, care se vor plia cu siguranta pe cerintele si bugetul business-ului dumneavoastra. Va asteptam!

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 165

pe pagina
Setati descendent
  1. Lavoar pentru spalarea mainilor, cu cos pentru hartie-OUTLET
    Pret special 1.095 RON Pret standard 1.494 RON
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 165

pe pagina
Setati descendent