Cuptoare brutarie

Fresco Expert va pune la dispozitie unele dintre cele mai performante cuptoare de brutarie disponibile pe piata in acest moment, provenite exclusiv de la branduri renumite la nivel international. Acestea asigura o coacere rapida, un consum redus de energie si o folosire cu pana la 30% mai eficienta a spatiului de coacere. 

Cuptoarele de panificatie din oferta proiectului Fresco Expert sunt echipamente cu design modern si layout-uri modulare, iar unele dintre ele pot dispune de sisteme automate de curatare. Intrucat sustinem geniul bucatar inca din anul 1992, stim cat de important este ca, pe langa produse de top care folosesc cele mai noi tehnologii, sa va oferim si servicii de inalta calitate. 

Cuptor panificatie pentru coacere rapida 

In acest sens, de peste 30 de ani, proiectul Fresco Expert va asigura servicii de consultanta, proiectare, livrare, montaj, training si servicii post-livrare pentru orice cuptor de brutarie achizitionat de la noi. Acest lucru inseamna, practic, degrevarea dumneavoastra si a angajatilor dumneavoastra de anumite sarcini consumatoare de timp si energie, pentru a va putea concentra pe lucrurile cu adevarat importante. 

Mai mult decat atat, daca doriti sa cumparati un cuptor de panificatie, puteti beneficia si de oferte personalizate, in functie de preferintele si necesitatile dumneavoastra.

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
6 Articole
12
24
36
50
12
24
36
50
To Top