PRETUL PRODUSELOR. MODALITATI DE PLATA

a. Pretul, modalitatea de plata sunt specificate in procesul de Finalizare comanda.

b. Preturile afisate nu contin TVA. Acesta va fi afisat ulterior adaugarii produselor in cos, inainte de plasarea comenzii.

c. Pretul produselor si serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale. Pretul produselor sau serviciilor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decat cu acordul partilor. Pretul produselor si/sau serviciilor dintr-un contract onorat nu se poate modifica.

d. Pentru evitarea oricarui dubiu, preturile nu includ produse, accesorii si lucrari neprevazute in Comanda precum: confectii metalice, diverse lucrari cu specific de constructii ocazionate de amplasarea produselor (postamente de beton, canale de pardoseala, captarea apei provenite din decongelare), instalatia electrica de impamantare, inchideri pentru spatiul rezervat compresoarelor, condensatoarelor si tablourilor electrice, instalatii de ventilatie ale agregatelor si centralelor frigorifice, tubulaturi pentru hote etc.

e. Plata produselor comandate de pe site-ul www.fresco.ro se poate face in urmatoarele forme:


Plata prin ordin de plata

-        Pentru produsele ce afla pe stoc (termen de livrare 48-72 ore), plata se va realiza pe baza facturii fiscale primita de la Fresco Expert in urma finalizarii comenzii pe www.fresco.ro.

-        Pentru produsele ce nu se afla pe stoc (termen de livrare pana la 30-35 de zile), plata se va realiza pe baza unei facturi proforme, urmand a se elibera factura finala in momentul intrarii in posesia comenzii.

 

Plata prin card bancar

 -        In cazul produselor ce se afla pe stoc (termen de livrare 48-72 ore), plata va fi efectuata in momentul plasarii comenzii online, prin intermediul procesatorului online de plati bancare, urmand a intra in posesia facturii finale in momentul preluarii comenzii.

 -        In cazul produselor ce nu se afla pe stoc (termen de livrare pana la 30-35 de zile), in urma platii efectuate prin intermediul procesatorului online de plati bancare, veti primi factura proforma, urmand a intra in posesia facturii finale in momentul intrarii in posesia comenzii.

 

Leasing

Aceasta metoda poate fi aplicata prin sistemele Grenke Romania sau Autonom – pentru aceasta forma de plata, va rugam sa contactati consultantii Fresco Expert.

 Vanzatorul va emite catre Cumparator factura pentru produsele si serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

 In cazul produselor ce nu se afla in stocul Fresco Expert, plata se va face in avans prin card bancar sau OP, inaintea plasarii comenzii de catre Fresco Expert la producator.

 Dovada platii prin ordin de plata se transmite pe email catre Fresco Expert, la [email protected] sau catre consultantul ce va prelua legatura cu dumneavoastra pentru a reconfirma comanda, forma de plata si livrarea.

 

Plata online cu cardul

-        Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

 -        Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati numarul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si codul format dintrei cifre, de pe spatele cardului, inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra (in functie de tipul de card, acestea pot fi indisponibile).

 -        Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii emitente.

 -        Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele procesatorului de plati.
Fresco Expert nu solicita si nu stocheaza nici un fel de date referitoare la cardul dumneavoastra.

 Pe durata achizitiei si a procedurilor de plata, FRESCO EXPERT SRL va protejeaza datele personale si se asigura ca veti putea achizitiona bunurile in siguranta. Utilizam tehnologia adecvata pentru securitatea datelor personale, a comenzilor si a platilor.              

To Top