UTILAJE CARMANGERIE

Utilaje carmangerie pentru o productivitate mare

Detineti sau administrati o carmangerie, un abator sau un centru logistic alimentar? In aceste conditii, utilajele de prelucrat carnea nu pot lipsi din dotarea dumneavoastra. La Fresco Expert, va punem la dispozitie masini de umplut carnati orizontale sau verticale si fierastraie pentru taiat oase, de mare capacitate. Acestea provin exclusiv de la brandul german Virtus Group GmbH, oferindu-va cea mai mare productivitate si eficienta posibile.

Masini de umplut carnati. Aceste utilaje de carmangerie manuale au lungimea de 350 de milimetri si o capacitate de 5 litri. In functie de preferintele si necesitatile dumneavoastra, puteti opta pentru varianta cu actionare orizontala sau verticala.

Fierastraie pentru taiat oase. Fierastraiele din oferta proiectului Fresco sunt destinate folosirii pe banc si dispun de curele cu o lungime intre 1.650 de milimetri si 2.400 de milimetri. Ele pot fi achizitionate in variantele Base Care, Performance Care sau Premium Care, oferindu-va garantia si serviciile de care aveti nevoie.

Inca din anul 1992, proiectul Fresco sustine geniul in bucatariile profesionale si isi pune clientii pe primul plan. Tocmai de aceea, pe langa utilaje de carmangerie de calitate, va punem la dispozitie si servicii de consultanta, proiectare, livrare, montaj si training, dar si oferte personalizate, in functie de necesitatile dumneavoastra.

Vizualizare ca Grila Lista

5 Articole

pe pagina
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista

5 Articole

pe pagina
Setati descendent