Agregate si accesorii camera frig

Agregate camera frigorifica si alte accesorii

Orice abator, centru logistic alimentar, fabrica de preparare a carnii sau supermarket are nevoie de camere frigorifice si agregate sau accesorii pentru acestea. Ele sunt folosite pentru mentinerea proaspata pentru o perioada indelungata a fructelor, legumelor si carnii, inainte ca acestea sa fie comercializate sau utilizate in procesul de preparare a hranei. La Fresco Expert, gasiti numeroase agregate pentru camere frigorifice si accesorii, precum rastele de inox, cadre de inox si polite din polietilena, vaporizatoare si panouri de control.

Aceasta gama variata de accesorii pentru camere frigorifice provine exclusiv de la branduri recunoscute la nivel international. Intreaga selectie de produse este de cea mai buna calitate; aceste camere frigorifice folosesc tehnologie de ultima generatie, asigura productivitate maxima si un consum redus de energie electrica.

Fondat in 1992, proiectul Fresco sustine geniul in bucatariile profesionale. Experienta indelungata ne permite sa va punem la dispozitie servicii integrate si solutii ideale, pliate pe nevoile si preferintele dumneavoastra, dar si pe bugetul de care dispuneti. Daca sunteti in cautare de accesorii pentru camere frigorifice si agregate, va asteptam sa plasati o comanda!

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 1-12 din 76
12
24
36
50
12
24
36
50
To Top