Mobilier inox linii spalare

Mobilier inox pentru bucatarii profesionale

In orice restaurant, cantina, autoservire sau local de tip fast food, curatenia este cel putin la fel de importanta precum calitatea mancarii. Tocmai din acest motiv, Fresco Expert va pune la dispozitie numeroase piese de mobilier inox pentru bucatariile profesionale, provenite exclusiv de la branduri renumite la nivel international, precum Electrolux Professional din Suedia si Virtus Group GmbH din Germania.

Va prezentam, in continuare, care sunt tipurile de mobilier inox pentru bucatarii profesionale din oferta noastra:

- module de prespalare, care asigura spalarea provizorie si sortarea vaselor inainte de a fi introduse in masina de spalat vase. Aceste piese de mobilier din inox sunt prevazute cu suprafete de glisare pentru cosuri, margini ridicate anti-picurare si rebord inalt. Datorita structurii fonoabsorbante a cuvei, ele reduc zgomotul in bucatarie. Modulele au cuvele fie pe stanga, fie pe dreapta, cu sau fara rebord;

- mese de intrare/iesire din otel inox, care asigura preluarea usoara a vaselor spalate din masina de spalat vase. Acestea sunt prevazute cu suprafete de glisare pentru cosuri, margini ridicate anti-picurare si picioare reglabile, cu sectiune patrata. Ele au o lungime intre 70 de centimetri si 180 de centimetri.

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 1-12 din 48
12
24
36
50
Pagina
12
24
36
50
To Top