Ambalaje biodegradabile

Tacamuri, vesela, ambalaje si pungi biodegradabile - din grija pentru mediul inconjurator!

Datoria unei companii profesioniste si cu o experienta indelungata, asa cum este Fresco, este nu numai de a furniza clientilor cele mai bune solutii pentru bucatariile profesionale pe care le conduc, ci si de a transmite un mesaj proactiv. Mediul inconjurator reprezinta o prioritate a corporatiilor si guvernelor din intreaga lume, iar noi nu facem exceptie. Tocmai de aceea, am decis sa va furnizam vesela, tacamuri, pungi si ambalaje biodegradabile, care sunt prietenoase cu mediul si va ajuta sa il protejati asa cum se cuvine, pentru generatiile viitoare.

Astfel, va oferim urmatoarele pungi, ambalaje, modele de vesela si tacamuri biodegradabile: seturi BIS (furculita + cutit + servetel), TRIS (furculita + cutit + lingura + servetel), pungi biodegradabile maieu (compostabile), castroane inclinate, boluri rotunde, caserole cu capac, farfurii rotunde, ovale sau comportimentate, caserole pentru burgeri, sosiere si capace pentru sosiera.

Toata aceasta vesela biodegradabila va conferi un grad in plus de incredere in brandul dumneavoastra, mai ales in momentul in care faceti livrari la domiciliu, iar clientii vor observa grija dumneavoastra pentru mediu. La Fresco Expert, va sustinem sa faceti diferenta si stim ca doar asa puteti obtine rezultatele dorite in cel mai scurt timp, fara a face rabat la calitate!

Tacamurile biodegradabile, vesela biodegradabila si pungile biodegradabile nu mai reprezinta o simpla inovatie in industria HoReCa, ci un adevarat standard de calitate si grija pentru mediu. Tocmai din acest motiv, va invitam sa va echipati business-ul cu toate cele corespunzatoare si sa va ridicati la standardele de calitate si exigentele impuse atat de normele in vigoare la nivelul Uniunii Europene, cat si de clientii dumneavoastra!

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.
To Top