echipamente-profesionale-spalatorii echipamente-profesionale-spalatorii

ECHIPAMENTE PROFESIONALE SPALATORIE

Curatatorie haine - echipamente spalatorie profesionala de ultima generatie

Proiectul Fresco sustine geniul bucatar inca din anul 1992 si va sare in ajutor nu numai cu echipamente profesionale de bucatarie, ci si cu solutii optime de curatatorie si spalatorie haine. Va punem la dispozitie masini de spalat, uscatoare rotative, calandre si echipamente de calcatorie profesionala de ultima generatie. Acestea va vor ajuta sa mentineti curatenia si albul impecabil atat in bucatarie, cat si in restaurantul, cantina sau autoservirea pe care o detineti.

Echipamentele noastre de la branduri de top, precum Electrolux Professional sau Grandi Impianti, ofera o abordare centrata pe utilizator pentru o experienta unica a acestuia.

Printre caracteriticile echipamentelor dedicate spalatoriilor profesionale, enumeram:

*Consum optimizat de apa, energie si detergent datorita unor tehnologii inteligente; * Timpi mai scurti pe ciclul de spalare; * Un proces de uscare mai rapid si mai economic datorita unei retentii reduse de apa in material; * Printre cele mai bune performante de pe piata la procesul de calcare; * O gama extinsa de solutii pentru calcare, inclusiv echipament de impachetare; * Flexibilitate marita in servicii: training si retea nationala de service.

Intrucat vrem sa va fim alaturi in toate activitatile desfasurate in bucataria profesionala a restaurantului sau localului dumneavoastra, inclusiv cele de curatatorie, va stam la dispozitie cu: game profesionale de echipamente pentru spalare haine, game profesionale pentru uscatoare de rufe, calandre profesionale pentru rufe fara cute, game profesionale pentru manechine si utilaje de calcat, toate acestea fiind echipamente profesionale pentru hoteluri, spitale, restaurante etc.

Care sunt echipamentele de spalatorie si curatatorie haine pe care le gasiti la Fresco Expert:

 1. Masini de spalat profesionale. Aceasta categorie include masini de spalat cu turatie de stoarcere normala, medie si mare, dar si cu bariera igienica. Sunt proiectate sa asigure cel mai mic consum posibil de apa, de energie si detergent. Cel mai important aspect este ca acestea sunt concepute pentru a oferi o experienta optima la utilizare.

 2. Uscatoare profesionale. Uscatoarele rotative beneficiaza de o tehnologie avansata care reduce constant timpii de uscare si ofera mai mult de 60% economii de energie. Acestea sunt uscatoare rotative cu pompa de caldura, performanta inalta, nivel redus al zgomotului si design ergonomic.

 3. Calandre profesionale. Calandrele noastre, fie ca discutam despre calandre cu benzi, calandre cu rola sau calandre de mare productivitate, ofera ca avantaje cresterea productivitatii, un nivel optim de igiena si usurarea activitatii operatorilor.

 4. Echipamente de finisare. Puteti alege dintr-o gama completa de masini de finisare, mese de calcat de baza, incalzite sau nu electric, prese, echipamente de finisare prin suflare, dispozitive de presare a gulerelor si mansetelor, dispozitive de multi-finisare.

 Pe langa produse de curatatorie de ultima generatie, proiectul Fresco va ofera de peste 25 de ani si servicii de inalta calitate. Ne remarcam, in primul rand, prin servicii integrate, de la consultanta si proiectare, la livrare, montaj, training si servicii post-instalare. De asemenea, va oferim un raport corect calitate-pret, atat in ceea ce priveste produsele, cat si serviciile noastre.

 Echipamentele noastre de spalatorie profesionala provin de la producatori de top, precum Electrolux Professional si Grandimpianti, si iti garanteaza un consum redus de energie si eficientizarea muncii in bucatarie, prin folosirea ultimelor tehnologii. Totodata, cautam sa oferim fiecarui client solutii pliate pe nevoile si bugetul sau si pe cerintele business-ului pe care il desfasoara.

Nu in ultimul rand, experienta de peste 25 de ani in sustinerea geniului bucatar ne ajuta sa va garantam solutii ideale atat in ceea ce priveste echipamentele din bucataria ta profesionala, cat si echipamentele de curatatorie si spalatorie haine. Atunci cand vine vorba de alb, o singura nuanta ii satisface pana si pe cei mai exigenti chefi, dar si clienti: este vorba despre albul impecabil, pe care il veti regasi apeland la produsele si serviciile Fresco Expert.

Categorii Echipamente Profesionale Spalatorie

 
MASINI DE SPALAT PROFESIONALE
MASINI DE SPALAT SEMI-PROFESIONALE (MYPRO)
USCATOARE PROFESIONALE
USCATOARE SEMI-PROFESIONALE (MYPRO)
 
CALANDRU PROFESIONAL
ECHIPAMENTE CALCATORIE SI FINISARE
 
CONSULTANTA GRATUITA

Aveti in vedere un proiect

nou de

Hotel

Restaurant

Bistro

Cafenea

Cantina

Catering

Supermarket

Pizzerie

Cofetarie

Patiserie

Food Corner

Coffee Corner

Spalatorie

Benzinarie

?

Fresco Expert va poate sustine competent, de la o simpla idee, pana la prima zi de operare.

To Top