Oale si cratite universale

Oale si cratite - cea mai variata oferta! 

Pana sa ajunga in farfuriile clientilor care trec pragul restaurantului dumneavoastra si sa capete, pe langa savoarea si gustul desavarsit, si un plating pe masura, preparatele culinare trebuie gatite in recipientele potrivite. Tocmai de aceea, la Fresco Expert, furnizor care sustine geniul in bucatariile profesionale din Romania inca din anul 1992, va punem la dispozitie cea mai variata oferta de oale si cratite universale. Acestea provin exclusiv de la branduri renumite la nivel international, ceea ce le garanteaza calitatea, dar si o durata indelungata de viata. 

In oferta noastra, gasiti oale de inox, ceramice, din fonta, cu sau fara capac, de diverse dimensiuni si adancimi, ideale pentru prepararea tuturor felurilor de mancare. Totodata, va punem la dispozitie cratite universale, din aceleasi materiale, dar si din cupru-inox, dotate cu diverse elemente care garanteaza o preparare uniforma, precum si siguranta utilizatorului pe intreaga durata a folosirii. 

Aceste oale si cratite sunt compatibile cu toate tipurile de aragaz si plite electrice, putand fi folosite fara riscuri si cu maximum de eficienta si gust in orice imprejurari. Pentru un plus de organizare, dar si de culoare in bucataria profesionala pe care o conduceti, puteti opta pentru oale si cratite in diferite nuante, pentru diverse tipuri de preparate. Indiferent de situatie, va stam la dispozitie cu sfaturi si informatii utile, ori de cate ori ni le solicitati.

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
5 Articole
12
24
36
50
12
24
36
50
To Top