Bain marie

Aparate Bain Marie simple sau duble, pentru bucatarii profesionale

Aveti nevoie de aparate bain marie pentru bucataria profesionala a restaurantului dumneavoastra? Proiectul Fresco are o experienta de peste 25 de ani in sustinerea geniului bucatar si va ofera cele mai bune solutii pentru mentinerea mancarii la cald.

La Fresco Expert, gasiti bain marie dublu sau simplu, cu alimentare electrica sau pe gaz, din liniile 600, 700 si 900. Modelele noastre sunt de banc sau cu suport de tip dulap. Toate acestea provin de la branduri renumite la nivel international, avand astfel garantia calitatii si a unei durate de viata indelungate.

Aparatele bain marie pe care le comercializam folosesc tehnologie de ultima generatie, garantandu-va atat rezultate optime in bucatarie, cat si eficienta maxima si un consum redus de energie.

Pe langa produsele de calitate, ne remarcam printr-un raport corect calitate pret, dar si prin servicii integrate. Astfel, va oferim atat consiliere, proiectare si training, cat si livrare, montaj si servicii post livrare. Nu in ultimul rand, inca din 1992, proiectul Fresco are in centrul sau clientii, oferind tuturor servicii pliate pe bugetul acestora.

Prin urmare, daca aveti nevoie de un bain marie sau mai multe astfel de aparate performante pentru bucatarii profesionale, consultati oferta noastra. Trimiteti-ne o cerere de oferta si va vom raspunde in cel mai scurt timp, cu un plan personalizat pentru bucataria dumneavoastra profesionala!

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 1-12 din 22
12
24
36
50
Pagina
12
24
36
50
To Top