Masini de spalat vase profesionale

Modele masina de spalat vase profesionala, cu productivitate mare

Aveti nevoie de prezenta unei masini de spalat vase profesionale in barul, bucataria restaurantului, cantinei sau autoservirii dumneavoastra? La Fresco Expert, gasiti toate produsele pe care vi le doriti, provenite exclusiv de la branduri renumite la nivel international (platforma Virtus Group Germania si Electrolux Professional), la un raport corect pret - calitate si echipate cu tehnologie de ultima generatie. Acestea va vor ajuta sa obtineti o productivitate record, dar si un consum redus de energie electrica.

Proiectul Fresco sustine de peste 30 de ani geniul in bucatariile profesionale si va ofera modele de masina de spalat vase profesionala cu capota, undercounter sau tunel, alimentate electric, cu o productivitate de la 30 la 270 de cosuri pe ora. Acestea asigura curatarea igienica a vaselor din bucataria dumneavoastra si ofera o protectie suplimentara elementelor mai delicate. Mai mult decat atat, consumul de energie electrica, apa, detergent si agenti de clatire este unul redus.

Alegeti Fresco Expert pentru calitatea ideala a masinilor de spalat vase profesionale cu care va dotati unitatea din domeniul ospitalitatii! Nu faceti rabat la productivitate, ci achitati produse la pretul corect, cu o durata indelungata de viata si "acoperite" de garantii diverse (montaj, piese de schimb, manopera, revizie anuala, training de utilizare, interventie in 48-72 de ore)! Va asteptam sa plasati o comanda online sau telefonic!

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 1-12 din 18
12
24
36
50
Pagina
12
24
36
50
To Top