Cutite profesionale

Cutite bucatarie - taie tot, cu exceptia poftei de mancare!

Cutitele sunt unele dintre cele mai utile, dar in acelasi timp si versatile ustensile pe care chefii le folosesc in bucatariile profesionale. Nu intamplator, cutitele de bucatarie au ajuns sa fie considerate un simbol al priceperii in artele culinare, iar manuirea lor rapida si precisa denota experienta utilizatorului. Intrucat perfectiunea este un standard, iar rapiditatea este cheia in marile restaurante, este important sa va asigurati ca aveti in local cutite profesionale.

La Fresco Expert, sustinem geniul in bucatariile de top de peste 25 de ani si va punem la dispozitie cea mai variata oferta de cutite de bucatarie: pentru decojire, feliat, dezosat, jupuit, dar si pentru diverse tipuri de preparate - friptura, branza, legume, fructe, paine, prajituri etc. Fiecare dintre acestea are caracteristici proprii, atat in ceea ce priveste dimensiunile si forma, cat mai ales lungimea, curbura si tipul taieturii, pentru rezultate perfecte de la prima taiere.

Totodata, la Fresco gasiti cutite profesionale speciale, denumite cutitul bucatarului sau cutitul macelarului, ideale pentru obtinerea celor mai bune rezultate indiferent de conditiile de lucru. Mai mult decat atat, intrucat calitatea unui cutit nu sta numai in brandul ori in priceperea utilizatorului, ci si in mentenanta sa, va punem la dispozitie ascutitori manuale sau electrice, pietre de ascutire si multe altele.

Nu in ultimul rand, pentru ca siguranta clientilor dumneavoastra este cea mai importanta, iar orice aspect trebuie pregatit in cele mai mici detalii, va oferim si dispozitive pentru sterilizarea cutitelor profesionale, intre doua folosiri. Tot aici, gasiti si suporturi si genti pentru aceste ustensile indispensabile in bucatariile profesionale din intreaga lume! Achizitionati produse de la Fresco, iar calitatea isi va spune cuvantul!

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
5 Articole
12
24
36
50
12
24
36
50
To Top