CUTITE

Cutite bucatarie - taie tot, cu exceptia poftei de mancare!

Cutitele sunt unele dintre cele mai utile, dar in acelasi timp si versatile ustensile pe care chefii le folosesc in bucatariile profesionale. Nu intamplator, cutitul de bucatarie a ajuns sa fie considerat un simbol al priceperii in artele culinare, iar manuirea sa rapida si precisa denota experienta utilizatorului. Intrucat perfectiunea este un standard, iar rapiditatea este cheia in marile restaurante, este important sa va dotati localul cu cele mai bune cutite.

La Fresco Expert, sustinem geniul in bucatariile profesionale de peste 25 de ani, si va punem la dispozitie cea mai variata oferta de cutite de bucatarie: pentru decojire, feliat, dezosat, jupuit, dar si pentru diverse tipuri de preparate - friptura, branza, legume, fructe, paine, prajituri etc. Fiecare dintre acestea are caracteristici proprii, atat in ceea ce priveste dimensiunile si forma, cat mai ales lungimea, curbura si tipul taieturii, pentru rezultate perfecte de la prima taiere.

Totodata, la Fresco gasiti cutite speciale, denumite cutitul bucatarului sau cutitul macelarului, ideale pentru obtinerea celor mai bune rezultate indiferent de conditiile de lucru. Mai mult decat atat, intrucat calitatea unui cutit nu sta numai in brandul sau ori in priceperea utilizatorului, ci si in mentenanta sa, va punem la dispozitie ascutitori manuale sau electrice, pietre de ascutire si multe altele.

Nu in ultimul rand, intrucat siguranta clientilor dumneavoastra este cea mai importanta, iar orice aspect trebuie pregatit in cele mai mici detalii, va oferim si dispozitive pentru sterilizarea cutitelor, intre doua folosiri. Tot aici, gasiti si suporturi si genti pentru aceste ustensile indispensabile in bucatariile profesionale din intreaga lume!

Vizualizare ca Grila Lista

6 Articole

pe pagina
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista

6 Articole

pe pagina
Setati descendent