Accesorii pizzerie

Ustensile si accesorii pizza - Oferta variata

Aveti nevoie de ustensile si accesorii pentru pizza in bucataria profesionala pe care o conduceti? La Fresco Expert, gasiti numeroase astfel de produse de cea mai buna calitate: palete pentru pizza, palete perforate, perii de curatare si suporturi pentru acestea, cuttere, tavi rotunde, tavi perforate, carucioare pentru tavi, dar si recipiente din inox pentru ulei si genti termoizolante.

Toate aceste ustensile pentru pizza sunt indispensabile, indiferent ca lucrati intr-o pizzerie veritabila sau intr-un restaurant cu specific italian, intr-un fast food, intr-o unitate de tip catering sau autoservire. Cu ajutorul lor, veti garanta rezultate impecabile, care vor fi apreciate chiar si de cei mai exigenti dintre clientii care va trec pragul. Desi ingredientele si modul de preparare sunt mai importante, accesoriile din pizzerii fac de multe ori diferenta.

Pe langa ustensile pentru pizza, Fresco Expert va pune la dispozitie numeroase alte echipamente pentru bucatariile profesionale. Toate acestea provin exclusiv de la branduri renumite la nivel international, ceea ce va garanteaza calitatea lor si o durata de viata indelungata.

Mai mult decat atat, proiectul Fresco, care sustine geniul bucatar inca din anul 1992, va sta la dispozitie cu oferte si solutii personalizate, in functie de marimea si bugetul business-ului dumneavoastra. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati telefonic sau completand formularul online si sa ne transmiteti de ce ustensile si accesorii pentru pizzerie aveti nevoie!

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 1-12 din 64
12
24
36
50
12
24
36
50
To Top