In calitate de distribuitor si partener service in Romania al Franke Coffee Systems, Fresco Expert va prezinta gama de masini super-automate de cafea si accesorii Franke.

Echipamentele Franke se potrivesc oricarui tip de business:

Restaurante

Benzinarii

Baruri

Hoteluri

Cladiri de birouri

Cantine sau linii de autoservire

Sali de conferinte/evenimente

Automate de cafea – Placerea oferita de o cafea perfecta la simpla apasare a unui buton

Fiecare masina automata de cafea de la Franke inspira pasiunea autentica pentru cafea si calitate elvetiana integrala. Portofoliul nostru amplu si modular de produse ofera solutia ideala pentru satisfacerea oricarei dorinte pe care ar putea-o avea clientii dumneavoastra.

Selectati separat tipul de cafea, dimensiunea cestii si modul de operare – servire sau autoservire. Multumita masinilor comerciale de cafea Franke, pregatirea de cafea, cappuccino, latte macchiato si ciocolata calda reprezinta un proces deosebit de usor. O masina complet automata de cafea, de la Franke, este extrem de simplu de folosit: este suficienta o simpla atingere pentru servirea unei cafele deosebite, ca aceea pregatita de un artist al cafelei, dar si a unor adevarate opere create din lapte, ciocolata si ceai. Pregatirea rapida si usoara este de neegalat in activitatile de autoservire si servire de alimente.

FoamMaster 850

Accesorii masini super-automate Franke