ESPRESSOR FRANKE

In calitate de distribuitor si partener service in Romania al Franke Coffee Systems, Fresco Expert va prezinta gama de masini super-automate tip espressor Franke si accesorii.

Modelele de aparat cafea Franke se potrivesc oricarui tip de business:

Restaurante

Benzinarii

Baruri

Hoteluri

Cladiri de birouri

Cantine sau linii de autoservire

Sali de conferinte/evenimente

Showrooms


Aparat cafea Franke - performant si intuitiv

Fiecare expresor de cafea Franke inspira pasiunea autentica pentru cafea si calitate elvetiana integrala. Portofoliul nostru amplu si modular de produse ofera solutia ideala pentru satisfacerea oricarei dorinte pe care ar putea-o avea clientii dumneavoastra.

Selectati separat tipul de cafea, dimensiunea cestii si modul de operare – servire sau autoservire. Multumita modelelor comerciale de espressor Franke, pregatirea de cafea, cappuccino, latte macchiato si ciocolata calda reprezinta un proces deosebit de usor. O masina complet automata de cafea de la Franke, este extrem de simplu de folosit: este suficienta o simpla atingere pentru servirea unei cafele deosebite, precum aceea pregatita de un artist al cafelei, dar si a unor adevarate opere create din lapte, ciocolata si ceai. Pregatirea rapida si usoara este de neegalat in activitatile de autoservire si servire de alimente!


Automatic A300

Automatic A400

Automatic A600

Automatic A800

Automatic A1000

Semi-automatic S700

Statie Specialitati SB1200

Module Optionale


Promotii FRANKE