Gratar profesional

Inca din 1992, proiectul Fresco Expert isi sprijina clientii, oferindu-le cele mai bune solutii pentru bucatariile lor profesionale. Spre exemplu, in oferta companiei se regasesc numeroase modele de gratar profesional, din seriile 600, 650, 700 si 900, produse cunoscute si sub denumirea de grill profesional sau fry top. Acestea au alimentare electrica sau pe gaz, cu suport sau de banc cu roca vulcanica sau grill vapor. 

Gratarele profesionale din oferta Fresco Expert provin de la branduri recunoscute la nivel international, precum Electrolux Professional sau Virtus Group. Acestea au suprafata de contact neteda sau striata, cu capacitate simpla sau dubla. Aceste fry top-uri ofera versatilitate ridicata in utilizare, cele doua zone de frigere fiind controlate separat. Structura din otel inox a grill-urilor profesionale le confera rezistenta si fiabilitate in utilizare.

Modele de grill profesional de la Electrolux / Virtus Group GmbH

Fresco Expert ofera clientilor numeroase modele de gratar profesional, dar si servicii integrate, de la proiectare si consultanta, la livrare, montaj si training. In plus, nu facem niciodata rabat la profesionalism si avem intotdeauna un raport corect intre pretul si calitatea produselor noastre. Va asteptam cu o oferta personalizata, in functie de nevoile, bugetul si specificul business-ului dumneavoastra! Apeland la noi, veti reusi sa va eficientizati munca in bucataria profesionala, dar si sa economisiti energie. 

Niciun chef dintr-o bucatarie profesionala de top nu a fost auzit vreodata rostind urmatoarea fraza: "Nu am nevoie de un gratar profesional!" Motivele sunt lesne de inteles si tin atat de utilitatea acestor echipamente de top, cat si de raportul ideal calitate-pret pe care il au acestea in oferta Fresco Expert.

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 1-12 din 142
12
24
36
50
12
24
36
50
To Top