Aparate anti - insecte

Igiena perfecta a bucatariei profesionale este o conditie esentiala pentru calitatea ireprosabila a preparatelor. Pentru ca acestea sa ii multumeasca pana si pe cei mai exigenti dintre clientii dumneavoastra, trebuie sa va luati toate masurile de precautie, inclusiv achizitionarea unor sisteme si aparate anti insecte.

Insectele sunt, de obicei, atrase de mirosurile puternice si de caldura, motiv pentru care isi vor croi calea catre bucatarie. Cu toate acestea, alegand aparatele anti insecte din oferta Fresco Expert, veti reusi sa le tineti departe de alimentele pe care le pregatiti pentru servire.

In oferta noastra, veti gasi sisteme si aparate anti insecte cu ultraviolete, care au efect pe suprafete de sute de metri patrati. Concret, cu un singur astfel de sistem, veti indeparta insectele din toata bucataria profesionala, dar si din restaurantul, cantina, autoservirea, fast food-ul sau orice alta unitate de alimentatie publica detineti.

In cazul in care nu sunteti sigur cum sa instalati sau folositi aparatul anti insecte, nu va faceti griji. Specialistii proiectului Fresco va stau la dispozitie. Acestia va vor oferi servicii de consultanta, livrare, montaj, training si servicii post-livrare, totul pentru ca dumneavoastra sa livrati clientilor produse de cea mai buna calitate.

To Top