Feliatoare profesioanale

Feliator mezeluri si feliator legume profesionale

Feliatoarele profesionale de mezeluri sunt ideale pentru supermarketuri, carmangerii, dar si pentru bucatariile profesionale. Acestea sunt echipamente moderne, ergonomice si usor de intretinut. Ele sunt dotate cu motoare profesionale si va ofera posibilitatea felierii reglabile.

Felitoarele de mezeluri permit portionarea rapida si precisa, oferind reglajul grosimii de feliere in functie de necesitate si de tipul produsului. Diametrul lamei este intre 220 de milimetri si 350 de milimetri, iar grosimea de taiere variaza intre 14 si 16 milimetri.

Feliatoarele profesionale din oferta Fresco Expert provin exclusiv de la branduri recunoscute la nivel international, ceea ce le garanteaza calitatea, dar si o durata de viata indelungata. In plus, ele va vor oferi nivelul maxim de productivitate in bucataria dumneavoastra profesionala, dar si un consum redus de energie.

Un feliator isi va dovedi utilitatea atat din punctul de vedere al eficientei, cat si estetic, intrucat toate feliile de mezeluri vor avea un aspect si o grosime identice, ceea ce ii va incanta pana si pe cei mai exigenti clienti.

Proiectul Fresco sustine inca din 1992 geniul in bucatariile profesionale, oferindu-va solutii optime, pliate pe business-ul si bugetul clientului. Diferenta fata de competitie este facuta de serviciile integrate (consultanta, proiectare, training, livrare, montaj, servicii post-livrare), de brandurile internationale cu care lucram si de promptitudinea si profesionalismul cu care intampinam orice cerere din partea clientilor nostri.

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
9 Articole
12
24
36
50
12
24
36
50
To Top