ECHIPAMENTE PIZZERIE - BRUTARIE

Echipamente brutarie si pizzerie pentru rezultate delicioase

Oferta noastra de echipamente de brutarie si pizzerie profesionale cuprinde: cuptoare pizza; cuptoare brutarie; malaxoare aluat pizza; taietoare si formatoare de aluat pizza; mese de preparare pizza; vitrine ingrediente; vitrina calda pizza (pentru expunere); razatoare de cascaval (parmezan, mozzarella etc); ustensile si accesorii.

Proiectul Fresco a luat nastere in anul 1992 si, inca de atunci, ofera echipamente de brutarie si pizzerie, dar si alte dispozitive performante, pentru produse de o calitate ireprosabila. In acelasi timp, ne diferentiem de concurenta prin serviciile integrate, de la consultanta, proiectare si training, la livrare si montaj.

Pizza se numara printre cele mai apreciate si consumate preparate din Romania. Totodata, in tara noastra se consuma si printre cele mai multe produse de panificatie din Europa. Pentru ca stim cat de importante sunt calitatea si savoarea, dar si rapiditatea prepararii, va oferim echipamente brutarie si pizzerie profesionale, de la unele dintre cele mai apreciate branduri la nivel international.

Echipamentele de pizzerie si brutarie oferite spre vanzare pe site-ul Fresco.ro provin din Germania si Italia, prin urmare au garantia fiabilitatii si a unei durate de viata indelungate. Ele va vor permite sa preparati, in cel mai scurt timp si cu rezultate exceptionale, diverse sortimente de pizza si produse de brutarie apreciate de clienti de toate varstele.

Gratie tehnologiilor de ultima generatie cu care sunt inzestrate, dar si faptului ca provin exclusiv de la producatori renumiti la nivel international, echipamentele noastre pentru brutarie si pizza sunt exact ceea ce aveti nevoie. Localul pe care il conduceti sau in care activati va atinge urmatorul nivel al calitatii si rapiditatii in preparare, oferind clientilor dumneavoastra rezultatele pe care le cer si pe care le merita.

De peste 25 de ani, sustinem geniul bucatar si va garantam rezultate de top, pentru eficientizarea muncii, dar si un consum redus de energie in bucatarie. Daca aveti nevoie de echipamente pizzerie sau brutarie, solicitati o oferta si va vom veni in ajutor cu un plan pliat pe bugetul si preferintele dumneavoastra.

Cuptoare pizza

Cuptoare brutarie

Malaxoare pizza si patiserie-cofetarie

Portionator, formator aluat

Mese preparare pizza/patiserie

Vitrina ingrediente pizza

Vitrina calda/rece expunere

Razatoare cascaval parmezan

Ustensile accesorii pizzerie

Suporturi cuptoare pizza

Hote pentru cuptoare pizza