echipamente-profesionale-pizzerie-brutarie echipamente-profesionale-pizzerie-brutarie

UTILAJE BRUTARIE/PIZZERIE

Oferta noastra de utilaje de brutarie si echipamente pizzerie profesionale cuprinde: cuptoare pizza; cuptoare brutarie; malaxoare aluat pizza; taietoare si formatoare de aluat pizza; mese de preparare pizza; vitrine ingrediente; vitrina calda pizza (pentru expunere); razatoare de cascaval (parmezan, mozzarella etc.); ustensile si accesorii. 

Proiectul Fresco Expert a luat nastere in anul 1992 si, inca de atunci, ofera utilaje de panificatie/pizzerie, dar si alte dispozitive performante, pentru produse de o calitate ireprosabila. In acelasi timp, ne diferentiem de concurenta prin serviciile integrate, de la consultanta, proiectare si training, la livrare si montaj. 

Pizza se numara printre cele mai apreciate si consumate preparate din Romania. Totodata, in tara noastra se consuma si printre cele mai multe produse de panificatie din Europa. Pentru ca stim cat de importante sunt calitatea si savoarea, dar si rapiditatea prepararii, va oferim echipamente brutarie, echipamente panificatie si utilaje pizzerie profesionale, de la unele dintre cele mai apreciate branduri la nivel international. 

Echipamente pizzerie si brutarie, pentru rezultate delicioase 

Utilajele de brutarie si pizzerie oferite spre vanzare pe site-ul Fresco.ro provin din Germania si Italia, prin urmare au garantia fiabilitatii si a unei durate de viata indelungate. Ele va vor permite sa preparati, in cel mai scurt timp si cu rezultate exceptionale, diverse sortimente de pizza si produse de brutarie apreciate de clienti de toate varstele. 

Gratie tehnologiilor de ultima generatie cu care sunt inzestrate, dar si faptului ca provin exclusiv de la producatori renumiti la nivel international, utilajele de panificatie comercializate de catre noi sunt exact ceea ce aveti nevoie. Localul pe care il conduceti sau in care activati va atinge urmatorul nivel al calitatii si rapiditatii in preparare, oferind clientilor dumneavoastra rezultatele pe care le cer si pe care le merita. 

De peste 30 de ani, sustinem geniul bucatar si va garantam rezultate de top, pentru eficientizarea muncii, dar si un consum redus de energie in bucatarie. Daca aveti nevoie de echipamente pizzerie si utilaje brutarie (echipamente de top), solicitati o oferta si va vom veni in ajutor cu un plan pliat pe bugetul si preferintele dumneavoastra!

Categorii Echipamente Brutarie | Pizzerie

 
CUPTOARE PIZZA
CUPTOARE PANIFICATIE, BRUTARIE
HOTA CUPTOR PIZZA
SUPORT CUPTOARE PIZZA
 
MALAXOARE PIZZA | PATISERIE | COFETARIE
PORTIONATOR, FORMATOR ALUAT
MESE PREPARARE PIZZA | PATISERIE
VITRINA INGREDIENTE PIZZA
 
VITRINA CALDA, RECE (EXPUNERE)
RAZATOARE CASCAVAL, PARMEZAN
ACCESORII PIZZERIE
 
CONSULTANTA GRATUITA

Aveti in vedere un proiect

nou de

Hotel

Restaurant

Bistro

Cafenea

Cantina

Catering

Supermarket

Pizzerie

Cofetarie

Patiserie

Food Corner

Coffee Corner

Spalatorie

Benzinarie

?

Fresco Expert va poate sustine competent, de la o simpla idee, pana la prima zi de operare.

To Top