Cuptoare accelerate & multi-functionale

Cuptoare cu gatire accelerata, pentru productivitate superioara

Cuptoarele cu gatire accelerata din oferta Fresco Expert sunt ideale pentru a obtine preparatul dorit intr-un timp de pana la 5 ori mai rapid. Functia de gatire rapida combina doua tehnologii distincte, convectia si microundele (impingement), gatirea realizandu-se astfel intr-un ritm mult accelerat fata de a unui cuptor cu convectie. Mai mult decat atat, un astfel de aparat este mult mai usor de curatat, avand un interior neted, cu margini rotunjite si cu filtrul de aer montat frontal.

In plus, cuptoarele cu gatire accelerata sunt dotate cu functia de autodiagnosticare si cu sistemul de distribuire uniforma a vaporilor si detin un sistem de memorare de peste 200 de retete.

Folosind cuptoare cu gatire accelerata, preparatele congelate ajung in farfurie, gata de a fi consumate, in numai cateva minute. Astfel, productivitatea atinge niveluri superioare, iar pierderile tehnologice sunt minime.

Prin urmare, daca aveti nevoie de o solutie rapida si performanta pentru bucataria dumneavoastra profesionala, alegeti cuptoarele cu gatire accelerata din oferta Fresco Expert, de la branduri de renume precum Turbochef si Menumaster. Veti obtine produse de calitate superioara, cu o durata indelungata de viata si tehnologie de ultima generatie, provenite exclusiv de la branduri renumite la nivel international.

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
9 Articole
12
24
36
50
12
24
36
50
To Top