Hota profesionala

Atmosfera din bucatarie poate fi afectata de varietatea de mirosuri si aburul sau fumul rezultat in urma prepararii diverselor tipuri de mancaruri. Instaleaza o hota profesionala si asigura-te ca vei pastra un mediu placut atat pentru angajatii din bucatarie, cat si pentru clientii din restaurant.

Iti punem la dispozitie o gama extinsa de hote profesionale, dotate cu tehnologii moderne, care sa elimine mirosurile din bucatarie si sa asigure confortul tuturor. In oferta noastra vei regasi o varietate extinsa de modele cu diverse dotari (lumina integrata, finisaje atent realizate, cu robinet de scurgere pentru grasimi, fara motor etc.).

Montarea unei hote profesionale nu este un proces neaparat simplu, motiv pentru care iti oferim consultanta si asistenta tehnica. Prin intermediul serviciului de consultanta, specialistii nostri se vor asigura ca vei alege modelul de hota profesionala ideal pentru locatia vizata. Spre exemplu, daca doresti o hota pentru o locatie in care se gatesc mancaruri grase, este bine sa alegi un dispozitiv cu filtru sintetic. Pe de alta parte, daca mancarurile preparate in bucataria ta vor fi prajite in ulei, atunci mai potrivit ar fi un model cu sistem cu filtru de carbon.

Serviciul de asistenta tehnica are rolul de a-ti oferi siguranta ca dispozitivul este instalat corect si functioneaza la capacitate optima.

Indiferent de modelul pentru care vei opta (hota de perete, incorporabila sau tip insula), toate articolele din gama Fresco au un design modern, usor de integrat in orice tip de decor.

Consulta oferta completa de hote profesionale si, daca ai nevoie de ajutor pentru a lua decizia corecta, nu ezita sa ne contactezi telefonic la nr. 0727.722.201. Profita de ofertele de pret avantajos si doteaza-ti bucataria cu echipamente de calitate, ce iti asigura un grad ridicat de rezistenta si durabilitate indelungata.

To Top