Portionator|formator aluat

Ustensile aluat pizza, diferite dimensiuni

Daca aveti nevoie de un taietor / formator de aluat pentru pizza sau un portionator, extensibil sau nu, gasiti la Fresco Expert tot ceea ce doriti! In oferta noastra, am inclus formatoare de aluat pentru pizza cu preincalzire sau laminare, de diferite dimensiuni. Acestea dispun de controlul ajustabil al diametrului si grosimii aluatului. 

Vorbim atat despre portionatoare simple, cat si cu rotunjirea implicita a aluatului. Aceste taietoare si formatoare de aluat pentru pizza sunt masini complete, care impart si rotunjesc automat portiile de pizza. Setarile de portionare pot fi realizate in functie de nevoile si preferintele fiecarei bucatarii profesionale in parte. 

Indiferent ca achizitionati taietoare de aluat, formatoare pentru pizza sau portionatoare, la Fresco Expert gasiti o gama larga de produse, avand implementate cele mai noi tehnologii disponibile pe piata. Aceste echipamente pentru bucataria profesionala va vor ajuta sa va eficientizati munca, dar si sa realizati un consum redus de energie. 

Proiectul Fresco se afla de peste 25 de ani in slujba geniului din bucatariile profesionale din Romania. Aceasta experienta ne ajuta sa va oferim cele mai bune solutii indiferent ce unitate de alimentatie publica ati conduce, dar si pachete personalizate in functie de necesitatile, preferintele si bugetul dumneavoastra. Va asteptam!

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 1-12 din 30
12
24
36
50
Pagina
12
24
36
50
To Top