echipamente-profesionale-bucatarie-linii-servire echipamente-profesionale-bucatarie-linii-servire

ECHIPAMENTE SERVIRE / LINIE GASTRO

Categoria de echipamente servire / linie gastro pusa la dispozitie de Fresco Expert include linii de servire modulare, echipamente incorporabile si accesorii, toate provenite exclusiv de la branduri recunoscute la nivel international in domeniu si toate la un raport calitate-pret corect.

O linie autoservire modulara include utilaje precum carucioare port-tavi, module distribuitoare de farfurii calde, dulapuri incalzite, rampe de tavi, bufete reci si calde, elemente neutre, module refrigerate etc. Toate acestea va vor ajuta sa construiti o linie gastro ireprosabila, de la A la Z, pentru clientii dumneavoastra din industria ospitalitatii.

Pe de alta parte, echipamentele incorporabile includ plite de inductie, cuve bain-marie, friteuze electrice, gratare cu placa neteda, vase pentru supa, masini de fiert paste si alte astfel de utilaje deosebit de folositoare in orice unitate din domeniul alimentatiei publice.

 

Linie autoservire completa 

Nu in ultimul rand, veti avea nevoie si de accesorii pentru linia de autoservire. Un exemplu in acest sens este suprastructura cu iluminare, care va ajuta sa puneti in valoare, la propriu si la figurat, preparatele din localul dumneavoastra, intr-o maniera discreta si eleganta.

Profesionistii Fresco Expert, care activeaza de mai bine de 30 de ani pe aceasta piata si au la activ nenumarate proiecte finalizate cu succes, va vor ajuta sa instalati rapid o linie gastro perfect functionala, cu toate echipamentele de care este nevoie, la locul potrivit si pe deplin conectate intre ele.

Va asteptam sa ne contactati online sau telefonic si sa contribuim la succesul afacerii dumneavoastra din domeniul HoReCa.

Categorii Echipamente Servire / Linie Gastro

 
LINII SERVIRE MODULARE
ECHIPAMENTE INCORPORABILE
ACCESORII LINII SERVIRE
 
CONSULTANTA GRATUITA

Aveti in vedere un proiect

nou de

Hotel

Restaurant

Bistro

Cafenea

Cantina

Catering

Supermarket

Pizzerie

Cofetarie

Patiserie

Food Corner

Coffee Corner

Spalatorie

Benzinarie

?

Fresco Expert va poate sustine competent, de la o simpla idee, pana la prima zi de operare.

To Top