Baterii pentru bucatarie profesionala

BATERII pentru bucatarie profesionala simple sau cu dus pentru spalator 

Proiectul Fresco va pune la dispozitie unele dintre cele mai bune baterii profesionale simple sau cu dus pentru spalator. Bateriile profesionale sunt monobloc, cu sau fara dus, si au suporturi fie de masa, fie de tejghea. Acestea provin exclusiv de la producatori de renume si sunt utile in orice bucatarie profesionala, fast food, restaurant etc. 

Pe langa baterii profesionale cu dus pentru spalator si alte produse de calitate, Fresco Expert va sta la dispozitie cu servicii integrate. Acestea presupun, in primul rand, consilierea dumneavoastra, pentru a lua cele mai bune decizii pentru bucataria profesionala in care va desfasurati activitatea. In acelasi timp, serviciile noastre pot include proiectarea, livrarea si montajul echipamentelor de care aveti nevoie. 

Totodata, specialistii nostri ii vor instrui pe angajatii dumneavoastra, pentru ca acestia sa utilizeze corespunzator bateriile profesionale cu dus sau celelalte echipamente de bucatarie profesionala. Nu in ultimul rand, pentru ca ne defineste respectul pentru clientii nostri, va oferim un raport corect pret-calitate, dar si produse dotate cu tehnologie de ultima generatie, care va vor ajuta sa va eficientizati munca si sa obtineti un consum redus de energie.

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 1-12 din 14
12
24
36
50
Pagina
12
24
36
50
To Top